Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Διάλεξη του Τζανέτου Φιλιππάκου στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης (φωτογραφίες)


Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Τζανέτος Φιλιππάκος, χθες  παραχώρησε διάλεξη στη Σχολή Μετεκπαίδευσης & Επιμόρφωσης της Αστυνομικής Ακαδημίας στην Αμυγδαλέζα, στο πλαίσιο του μαθήματος «Θέματα Δημοσίου Κατηγόρου».

Στη διάλεξη, η οποία απευθυνόταν σε εκπαιδευόμενους του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων (Τ.Ε.Μ.Α.), παραβρέθηκαν επίσης ο Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Παναγιώτης Κορδολαίμης και ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, Ταξίαρχος  Αναστάσιος Μανιάτης.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος πραγματοποιήθηκε πρακτική άσκηση προσομοίωσης εκδίκασης υπόθεσης σε Πταισματοδικείο, αποκομίζοντας ευμενή σχόλια από το σύνολο των σπουδαστών.

Σημειώνεται ότι ο κ. Αναπληρωτής Γενικός συνεχίζει να διδάσκει για περισσότερα από 25 χρόνια ως τακτικός καθηγητής στην Αστυνομική Ακαδημία, θέματα Δημοσίου Κατηγόρου και Αστυνομίας Τάξης (Λειτουργία αστυνομικών Υπηρεσιών – πεζές και εποχούμενες περιπολίες – εφαρμογή νομοθεσίας).           



_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια