24.5.17

Δολοφονίες βλέπουν πίσω από τα απανθρακωμένα πτώματα στην Ασφάλεια

Ως εγκληματικές ενέργειες αντιμετωπίζουν τα δύο περιστατικά με τα απανθρακωμένα πτώματα σε Σχιστό και Καβούρι τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας
Αττικής.
Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πηγές του bloko.gr, οι αστυνομικοί βλέπουν κοινά στοιχεία και στις δύο περιπτώσεις.
Το πρώτο είναι ότι και τα δύο πτώματα έχουν απανθρακωθεί πλήρως και δεν είναι δυνατή η αναγνώρισή τους, χωρίς τεχνολογικά μέσα. Επιπλέον οι αστυνομικοί από τη στάση των σορών και στις δύο περιπτώσεις δείχνουν ότι τα θύματα δεν προέβαλαν καμία αντίσταση ή προσπάθεια να αποφύγουν το μοιραίο, κάτι που υποδηλώνει στους αστυνομικούς ότι σίγουρα δεν είχαν τις αισθήσεις τους, ενώ πολύ πιθανό πρώτα να δολοφονήθηκαν και έπειτα οι δράστες να πυρπόλησαν τα πτώματα, για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.
Στην περίπτωση της Λεωφόρου Σχιστού, μάλιστα, το μπιτόνι με το εύφλεκτο υγρό εντοπίστηκε σε απόσταση περίπου πέντε μέτρων μακριά από το αυτοκίνητο.
Τα στελέχη της Ασφάλειας βλέπουν δύο πανομοιότυπα περιστατικά και επιμένουν να μην πιστεύουν στις συμπτώσεις.
Οι αστυνομικοί ερευνούν το προσωπικό περιβάλλον των θυμάτων αυτήν την ώρα, προκειμένου να λάβουν περισσότερες πληροφορίες για τυχόν περιστατικά, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στη δολοφονία τους.
_

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας τη γνώμη σας γιαυτό το άρθρο