Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δολοφονίες βλέπουν πίσω από τα απανθρακωμένα πτώματα στην Ασφάλεια

Ως εγκληματικές ενέργειες αντιμετωπίζουν τα δύο περιστατικά με τα απανθρακωμένα πτώματα σε Σχιστό και Καβούρι τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας
Αττικής.
Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πηγές του bloko.gr, οι αστυνομικοί βλέπουν κοινά στοιχεία και στις δύο περιπτώσεις.
Το πρώτο είναι ότι και τα δύο πτώματα έχουν απανθρακωθεί πλήρως και δεν είναι δυνατή η αναγνώρισή τους, χωρίς τεχνολογικά μέσα. Επιπλέον οι αστυνομικοί από τη στάση των σορών και στις δύο περιπτώσεις δείχνουν ότι τα θύματα δεν προέβαλαν καμία αντίσταση ή προσπάθεια να αποφύγουν το μοιραίο, κάτι που υποδηλώνει στους αστυνομικούς ότι σίγουρα δεν είχαν τις αισθήσεις τους, ενώ πολύ πιθανό πρώτα να δολοφονήθηκαν και έπειτα οι δράστες να πυρπόλησαν τα πτώματα, για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.
Στην περίπτωση της Λεωφόρου Σχιστού, μάλιστα, το μπιτόνι με το εύφλεκτο υγρό εντοπίστηκε σε απόσταση περίπου πέντε μέτρων μακριά από το αυτοκίνητο.
Τα στελέχη της Ασφάλειας βλέπουν δύο πανομοιότυπα περιστατικά και επιμένουν να μην πιστεύουν στις συμπτώσεις.
Οι αστυνομικοί ερευνούν το προσωπικό περιβάλλον των θυμάτων αυτήν την ώρα, προκειμένου να λάβουν περισσότερες πληροφορίες για τυχόν περιστατικά, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στη δολοφονία τους.
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια