Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ειδικοί Φρουροί: Βαφτίζουν παροχές αυτά που δεν μας έκοψαν

Δημοσιεύουμε ανακοίνωση του Σωματείου Ειδικών Φρουρών: Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α  ορμώμενο από τις τελευταίες εξελίξεις -ανακοινώσεις , έχει υποχρέωση απέναντι στα μέλη του αλλά και στο σύνολο
των αστυνομικών να αποτυπώσει την πραγματικότητα χωρίς παραμορφώσεις, επαναλαμβάνοντας παράλληλα λεπτομερέστερα την ήδη εκπεφρασμένη θέση του απέναντι στο επίκαιρο μισθολόγιο .
Το περιεχόμενο της ενημέρωσης στους Συνδικαλιστικούς εκπροσώπους  που έγινε  το μεσημέρι 17/05/2017 από τον κ. Τόσκα σχετικά με βελτιώσεις στο σχέδιο νόμου του νέου μισθολογίου  και αφορούσαν την στρατιωτική θητεία, την εργασία πέραν του πενθημέρου, και την νυχτερινή αποζημίωση, τα οποία και επανέλαβε στην ομιλία του το βράδυ της ίδιας μέρας, αποτελούν τέχνασμα εξαπάτησης των αστυνομικών αλλά και των πολιτών της χώρας, αποτελούν "τρικ" μετατροπής  αυτού που δεν μας στερούν σε παροχή, δώρο και παραχώρηση.
Μόνο αφελείς και όσοι υπηρετούν  σκοπιμότητες μπορούν να αποδεχθούν ότι  οι περικοπές που μας ανακοινώθηκαν  την Παρασκευή 12/05/2107 (μαζί με το εκτρωματικό μισθολόγιο) , εφόσον ανακλήθηκαν  έξι μέρες μετά  "βαφτίστηκαν" παροχές . Οι πολιτικές ανακοινώσεις που ακολούθησαν παρουσίαζαν τις βελτιώσεις στο επίμαχο  νομοσχέδιο κρύβοντας επιμελώς  το παιχνίδι του "να σε κάψω Γιάννη να σ ' αλείψω μέλι" .
Μην  ξεχνάμε και την προ μικρού χρονικού διαστήματος δέσμευση, εξαγγελία για την αναγνώριση του επαγγέλματος ως επικίνδυνου. Τελικά επικίνδυνες  αποδεικνύονται  πρακτικές και τακτικές σκοπιμοτήτων......!!
Σίγουρα οι χθεσινές "παροχές",   δεν μπορούν να βαφτιστούν και Συνδικαλιστικές επιτυχίες , δεν επιτρέπεται να υπερηφανευόμαστε για αυτές, δεν επιτρέπεται να τις ανακοινώνουμε ως τέτοιες !!
Ανακοινώσαμε από την πρώτη στιγμή ως  Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. ότι η κατάργηση του εκτρωματικού μισθολογίου θα ικανοποιήσει και η αλήθεια πρέπει να ακούγεται όσο σκληρή κι αν είναι.
                      -O-                                                                              -O-
                              ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                 ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                       ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                                                ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια