Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τί είπε ο χούλιγκαν με το μαχαίρι στους αστυνομικούς - Πόσοι αναμένεται να ταυτοποιηθούν ακόμα για τα επεισόδια στο Βόλο

Συνεχώς ανεβαίνει ο αριθμός των ταυτοποιήσεων των χούλιγκαν, που προκάλεσαν τα σοβαρά επεισόδια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στον αγώνα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Σύμφωνα
με απόλυτα διασταυρωμένες πηγές του bloko.gr, μέχρι αυτήν την ώρα οι αστυνομικοί από τις υπηρεσίες της Αττικής και της Θεσσαλονίκης έχουν καταφέρει να ταυτοποιήσουν 15 οπαδούς, που συμμετείχαν στα έκτροπα.
Ανάμεσά τους, ένας 20χρονος υπήκοος Αλβανίας, οπαδός του ΠΑΟΚ που χρησιμοποίησε μαχαίρι στη γέφυρα, αλλά και ένας οπαδός της ΑΕΚ, με καταγωγή από την Ξάνθη, ο οποίος κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι και τραυματίστηκε και ο ίδιος. Ο συγκεκριμένος φέρεται να παραδέχθηκε ότι χρησιμοποίησε μαχαίρι, αλλά -όπως είπε- δεν ήταν δικό του, αλλά το βρήκε στο έδαφος.
Πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι στα χέρια των στελεχών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους βρίσκεται βιντεοληπτικό υλικό, από το οποίο πολύ γρήγορα αναμένεται να ταυτοποιηθούν ακόμα 12 οπαδοί της ΑΕΚ, ενώ και από τους αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης συνεχίζονται οι έρευνες και εκεί θεωρούν δεδομένο ότι θα πολλαπλασιάσουν τις ταυτοποιήσεις.
Κανένας από τους εμπλεκόμενους δεν είναι υπό κράτηση, αλλά τα ονόματά τους θα συμπεριληφθούν στη δικογραφία, που θα σχηματιστεί, όταν ολοκληρωθούν οι ταυτοποιήσεις.

Μανώλης Ασαριώτης
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια