Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σεμινάριο αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας από την Ένωση ΒΑ Αττικής

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 και ώρες 15:00 έως 18:00, στο Ελληνοαμερικάνικο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού, το σεμινάριο
Αυτοάμυνας - Αυτοπροστασίας που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής (Ε.ΑΣ.Υ.Β/Α.Α.) σε συνεργασία με την HELLENIC SEISHINRYOKU RYU, υπό την εποπτεία της παγκόσμιας ομοσπονδίας SEISHINRYOKU JUTSU INTERNATIONAL για τα Μέλη της.         Στο σεμινάριο δίδαξε ο επικεφαλής του συστήματος DAI SOKE NASIAKOS K. SPIRIDON, με τον βοηθό του RENSHI NASIAKOS THEOFANΙS.         Με μεγάλο ενδιαφέρον οι Συνάδελφοι παρακολούθησαν και συμμετείχαν στην εκμάθηση βασικών τεχνικών αυτοάμυνας, απόκρουσης επιτιθέμενου, αποφυγής επίθεσης είτε σε μάχη σώμα με σώμα  είτε με την χρήση του γκλοπ.         Η διοργάνωση του σεμιναρίου έγινε στα πλαίσια της προσπάθειας της Ένωσής μας να συμβάλλει όσο δυνατόν περισσότερο στην απόκτηση των βασικών γνώσεων και εμπειριών που χρειάζεται ο Συνάδελφος – Αστυνομικός, για μία ασφαλή εκτέλεση υπηρεσίας και κατ΄ επέκταση για έναν ασφαλή πολίτη. Η μεγάλη συμμετοχή και το ενδιαφέρον που έδειξαν οι Συνάδελφοι καθιστά επιτακτική ανάγκη την παγίωση ανάλογων σεμιναρίων σε εβδομαδιαία βάση, πράγμα που θα επιχειρήσει να κάνει πράξη η Ένωσή μας.      



   Μετά το πέρας του σεμιναρίου απονεμήθηκαν βεβαιώσεις συμμετοχής στους συμμετέχοντες.         Η Ένωσή μας ευχαριστεί όλους τους Συναδέλφους που συμμετείχαν στο σεμινάριο, τους εκπαιδευτές ΝΑΣΙΑΚΟ Σπυρίδων και ΝΑΣΙΑΚΟ Θεοφάνη, για την προσφορά και την εκπαιδευτική ύλη του σεμιναρίου καθώς και το Ελληνοαμερικάνικο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού για την άριστη φιλοξενία που μας παρείχε για ακόμη μία φορά.




ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ             ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια