Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

«Αποσυντίθεται» σιγά σιγά το κτίριο της αστυνομίας στην Αλεξανδρούπολη - Υποχώρησε μαρκίζα

Μία ολόκληρη μαρκίζα υποχώρησε το βράδυ της Πέμπτης, ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν θύματα, από



 τον 4ο όροφο του αστυνομικού «μεγάρου» της Αλεξανδρούπολης. Οι αστυνομικοί ζητούν επιτακτικά και διαχρονικά να γίνει μετεγκατάσταση της υπηρεσίας, πρώτον εκτός κέντρου και δεύτερον σε κατάλληλο και ασφαλές κτίριο.

Ο πρώην πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης Κώστας Χατζηαναγνώστου σχολίασε στο λογαριασμό του στο facebook, με δικαιολογημένη αγανάκτηση:
«Δεν έγινε σεισμός αυτό είναι το μπαλκόνι του 4ου ορόφου του “ΜΕΓΑΡΟΥ” της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης όπου στεγάζεται το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης. Χθες το αργά το βράδυ και ευτυχώς που δεν υπήρχαν συνάδελφοί έξω έφυγε, γκρεμίστηκε όλη η μαρκίζα μαζί με τα σάπια μπετονοσίδερα. Πόσο πλέον πιο επιτακτική γίνεται η ανάγκη για μεταστέγαση των αστυνομικών Υπηρεσιών της έδρας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης; Δηλαδή πρέπει να καταρρεύσει όλη η χιλιοτρυπημένη και σάπια οικοδομή να θρηνήσουμε θύματα αστυνομικούς και πολίτες για να ενδιαφερθεί και να ιδρώσει το αυτί κάποιου; Θεωρώ πέρα από τις υπηρεσιακές ενέργειες ότι το σωματείο με τους άξιους συναδέλφους που το διοικούν θα αναλάβουν πρωτοβουλίες προς κάθε κατεύθυνση και με διαμαρτυρία προτείνω εγώ έξω από το κτίριο. Σημ. Στο διπλανό γραφείο και υποψήφιο για να πέσει άλλη μαρκίζα είναι το γραφείο του σωματείου».
alexpoli.gr

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια