Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σε δευτερόλεπτα οι αστυνομικοί "σήκωσαν" τον Κασιδιάρη

Στις εικόνες από το Κανάλι της Βουλής ακούγεται ο προεδρεύων να επαναλαμβάνει αρκετές φορές τη λέξη "φρουρά". Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο bloko.gr ότι, πριν προλάβει να φωνάξει τη
φρουρά της Βουλής για πρώτη φορά, δύο αστυνομικοί είχαν πλησιάσει τους Δένδια και Κασιδιάρη και ήταν έτοιμοι να τους... χωρίσουν, ενώ μέσα σε έξι με οκτώ δευτερόλεπτα άλλοι δέκα αστυνομικοί έφθασαν στα έδρανα της Χρυσής Αυγής, όπου και το επεισόδιο ήταν σε εξέλιξη.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν στο bloko.gr ότι την ώρα που ο Ηλίας Κασιδιάρης έκανε τη χειρονομία στο μπράτσο του Νίκου Δένδια, επειδή περνούσε από μπροστά του την ώρα που αγόρευε, οι υπόλοιποι παρόντες βουλευτές του ακροδεξιού κόμματος φώναξαν στον πρώην υπουργό: "κουφάλα, εσύ μας έκλεισες μέσα".

Ο Ηλίας Κασιδιάρης φέρεται να άνοιξε ένα μπουκάλι νερό, που είχε στο έδρανό του και να πέταξε λίγο και στον Νίκο Δένδια και στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, που διαμαρτυρήθηκαν έντονα.

Όταν ο προεδρεύων ζήτησε την αποβολή του, ο Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε ότι θα αποχωρήσει μόνος του, όπως και έπραξε, μόνο που έξω από την αίθουσα συνέχισε να ασχημονεί με χυδαίες εκφράσεις για τον Νίκο Δένδια.
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια