Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η ψαλίδα άνοιξε πολύ! - του Νίκου Καραδήμα

Λογιζόμαστε ως μη εκπροσωπούμενοι! Συνάδελφοι τούτη την ώρα δεν θα κρατήσουμε προσχήματα,για να περισώσουμε τις συνδικαλιστικές άδειες. Μην εκπέμπετε, άλλο δήθεν 
κραυγές!

Είμαστε ενωμένοι λέγοντας την αλήθεια και όχι ψίθυρους, μη μας παρεξηγήσουν.

Είναι καλύτερα πικρές αλήθειες,παρά προσχηματικές και επαμφοτερίζουσες σιωπές.  

Εν αρχή, πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στο κίνημα των Αξ/κών που τα κατάφεραν πολλαπλώς καλύτερα, απ την μη δραστηριότητα μας,τόσο γενικά,όσο και ειδικά.

Απ τις διατάξεις του κειμένου του σ/ν  όσο πιο πολύ το διαβάζουμε, ανακαλύπτουμε  τα μεγέθη των πινάκων, που αντιγράψαμε , εν μια νυχτί,  την πάλαι ποτέ ανάρτηση, του on alert και της δώσαμε το όνομά μας.

Διαπιστώνουμε να αποτυπώνεται  συρικμνωμένο το 70% του σώματος με ένα περιορισμένο εύρος διασποράς αριθμητικών μεγεθών, με σκοπό να χωρέσουμε όλοι στον πίνακα Β .

Εν αντιθέσει με τον "ευρύχωρο"  πίνακα Α .
 Οι Γ και Δ πίνακες με την πάροδο των ετών, θα σμικρύνουν και θα καταστήσουν αφύσικο το τοπίο στον Β πίνακα, που ο συνωστίσμός θα αγγίζει  το 80% του σώματος.

Απ τις διατάξεις του κειμένου απορρέει ότι, " ....δεν δικαιολογείται από την έναρξη της ισχύος και εφεξής, η χορήγηση άλλων παροχών με οποιαδήποτε ονομασία" σελίδα 125 του κειμένου. 
Συνεπώς δεν γίνεται βαθμολόγιο και οι επιτροπές που ασχολήθηκαν και οι ομάδες εργασίας , θα είναι πια ιστορική ανάμνηση.
 Πέρα απ τις χθεσινές μου πρώτες διαπιστώσεις που  αν και πρόχειρες ,οι φοβίες μου, για σας πλέον που θα μείνετε πίσω, ίσως να γίνουν εφιάλτες. Θα μειώσουν ακόμα περισσότερο εισοδήματα  και συντάξεις.....

Η ψαλίδα άνοιξε πολύ!
Πάρα πολύ.

Δύο τρία παραδείγματα και θα το καταλάβετε.

Α/Δ , Υ/Α,  Ανθ/μος και Αρχ/κας με 33 χρόνια έκαστος παντρεμένοι χωρίς παιδιά η σε ενηλικίωση, ο Αρχ/κας έως τον Δ/ντη έχουν μεταξύ τους 1170 ευρώ διαφορά. Ουδέποτε υπήρχαν αυτά τα μεγέθη!

Άλλο παράδειγμα από αρχ/κα μέχρι τον Α/Υ  990 ευρώ διαφορά . Ποτέ δεν υπήρχε!

Ακόμα και Υ/Α της ΣΆΕΑ σε σχέση με Αρχ/κα  που έχουν μεταξύ τους 13 χρόνια διαφορά η ποσοστιαία διαφορά σχεδόν μηδενίζεται.

Οι λόγοι προφανείς .
Ο μη υπολογισμός της στρατιωτικής θητείας που πληρώσαμε αδρα μερικοί από μας και το απαράδεκτο επίδομα ιδιαιτέρων συνθηκών που εξακοντίζει τη διαφορά στα ύψη!

 Αν θέλετε να αλλάξτε κάτι, κάντε το. 

Το ίδιο επιχειρείται  και σήμερα σε σχέση με κάποια χρόνια πρίν που την επικίνδυνότητα την συσχέτιζαν με τον βαθμό!

Δηλαδή όσο πιο ψηλά βαθμολογικά  ανήκεις κινδυνεύεις περισσότερο.

Είναι απαράδεκτες οι τιμές του σχετικού αυτού πίνακα! 

Για το καλό σας!


Του Νίκου Καραδήμα
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια