Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένας 46χρονος πέρασε χαμένος στη θάλασσα για πάνω από ένα μήνα μαζί με την εξάχρονη κόρη του


Ένας 46χρονος και η εξάχρονη κόρη του πέρασαν για πάνω από ένα μήνα χαμένοι στη θάλασσα, λόγω βλάβης στο καταμαράν τους.

Πάνω από έναν μήνα πέρασαν χαμένοι στη θάλασσα ο Άλαν Λάνγκτον και η εξάχρονη κόρη του, λόγω βλάβης στο καταμαράν τους.

Πάντως, ο Άλαν Λάνγκτον δεν... αγχώθηκε ιδιαίτερα, όπως προέκυψε από τις δηλώσεις του όταν τους βρήκαν, από τη Νέα Ζηλανδία που είχαν ξεκινήσει, στην Αυστραλία.

Οι δύο τους ταξίδευαν με καταμαράν μήκους 6,4 μέτρων. Έπεσαν όμως σε κακοκαιρία με αποτέλεσμα να πάθει ζημιά ένα από τα πτερύγια που συνδέονται με το πηδάλιο. Έτσι δεν μπορούσαν να χαράξουν σωστή πορεία και βγήκαν από τη ρότα τους. Είχαν μαζί τους μόνο ένα GPS, αλλά κανένα μέσο επικοινωνίας.


Την κατάσταση περιέπλεξε περισσότερο το γεγονός πως ο 46χρονος και η σύζυγός του βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της μικρής. Μάλιστα η μητέρα, προσέλαβε ειδικό για να εντοπίσει την κόρη της και είναι η δεύτερη φορά που χρειάστηκε τις υπηρεσίες του, για να βρει την κόρη της, η οποία ζει με τον πατέρα της.

Ο 46χρονος δήλωσε έκπληκτος που είχε ξεκινήσει τόσο μεγάλη έρευνα για την τύχη τους, ανέφερε πως είχαν μαζί τους αρκετό νερό και τρόφιμα σε κονσέρβες και υποστήριξε πως η κόρη του δεν κινδύνευσε καθόλου, ούτε και ο ίδιος.


Πηγή: nooz.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια