Ο ευφάνταστος τρόπος που αυτή η κοπέλα κερδίζει 13.000 ευρώ για να βοηθήσει την οικογένειά της!


Πολλοί άνθρωποι, ειδικά στα χρόνια της τεχνολογίας, βρίσκουν ευφάνταστους τρόπους για να κερδίζουν χρήματα που κάποιες φορές δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητα.

Το ίδιο έκανε και η 28χρονη Holly Smith, η οποία επάξια θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «κυνηγός ευκαιριών».

Η νεαρή κοπέλα είναι παντρεμένη κι έχει δύο παιδιά. Μια σπάνια πάθηση του στομάχου, από την οποία πάσχει, δεν της επιτρέπει να δουλεύει. Επειδή, όμως, ήθελε να συνεισφέρει στα οικονομικά της οικογένειας βρήκε τρόπο να τα καταφέρει.

Η συμμετοχή της σε διάφορους διαγωνισμούς αποφέρουν στο οικογενειακό εισόδημα κάθε χρόνο περίπου 13.000 ευρώ. Βέβαια, τα περισσότερα από τα κέρδη είναι σε είδη κι όχι σε χρήματα αλλά αυτό έχει βοηθήσει το νέο ζευγάρι να χτίσει ένα τέλειο νοικοκυριό.

Στα δώρα που έχει κερδίσει είναι τηλεοράσεις, ψυγεία, πλυντήρια, ταξίδια, τρόφιμα ακόμα και το νυφικό αλλά και τη δεξίωση του γάμου της. Όπως λέει η ίδια καθημερινά παίρνει μέρος σε 800 διαγωνισμούς.

Η 28χρονη για τα επόμενα τρία χρόνια έχει εξασφαλίσει τις οδοντόκρεμες της οικογένειας και για τους επόμενους έξι μήνες το χαρτί τουαλέτας.

Πριν λίγο καιρό έκανε δώρο στη μητέρα της ταξίδι στα Κανάρια Νησιά, ενώ λέει ότι πολλά από τα δώρα τα χαρίζει με τη σειρά της σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.


Πηγή: topnews.gr
_