Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το βίντεο με τη γέννηση μιας καμηλοπάρδαλης που έγινε viral!


Μία καμηλοπάρδαλη με το όνομα Έιπριλ έγινε «σταρ» στα social media, όταν έφερε στον κόσμο το μικρό της, σε απευθείας σύνδεση.

Οι υπεύθυνοι ζωολογικού κήπου της Νέας Υόρκης αποφάσισαν να μεταδώσουν με live streaming μέσω  διαδικτύου, όλη την πορεία της εγκυμοσύνης ως και τη στιγμή της γέννας.

Χιλιάδες άνθρωποι παρακολούθησαν τον τοκετό και δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους που η Έπριλ επιτέλους μετά από 15 μήνες έφερε στον κόσμο το νέο μέλος της οικογένειάς της, ένα υγιέστατο αρσενικό καμηλοπαρδαλάκι, έπειτα από μια εγκυμοσύνη που κράτησε έναν μήνα περισσότερο από το συνηθισμένο.

Στη σελίδα του ζωολογικού κήπου στο You Tube περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη διαδικασία του τοκετού, από τη στιγμή που άρχισαν οι πόνοι για την Έιπριλ και άρχισαν να φαίνονται οι οπλές του μικρού της.


Το νεογέννητο λίγα λεπτά μετά τον ερχομό του στον κόσμο κατάφερε να σταθεί στα πόδια του, δίπλα στη μαμά του, η οποία το φρόντιζε με αγάπη και τρυφερότητα. Η μικρή καμηλοπάρδαλη εκτιμάται ότι ζυγίζει 68 κιλά, ενώ το ύψος της φτάνει τα 183 εκατοστά, όπως αναφέρει το Reuters.

Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου εκδήλωσαν την χαρά τους για τη γέννηση της μικρής καμηλοπάρδαλης με αναρτήσεις στο Twitter, ενώ μοιράστηκαν και τις πρώτες στιγμές της μαμάς με το μικρό της.

Πηγή: Animal Adventure Park/Handout via REUTERS


Επόμενο... project είναι πλέον το όνομα που θα πάρει η μικρή καμηλοπάρδαλη, με την απόφαση να λαμβάνεται έπειτα από διαδικτυακό διαγωνισμό, στον οποίο καλείται να ψηφίσει το κοινό.


Πηγή: cnn.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια