Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το jacket που … επιδιορθώνεται μόνο του! Δείτε πώς γίνεται αυτό


Αν σας αρέσει να περνάτε αρκετό χρόνο εκτός σπιτιού και ειδικότερα κάνοντας εκδρομές ή περιπάτους, τότε σίγουρα τα ρούχα σας είναι και αυτά που υπόκεινται αρκετή ταλαιπωρία.

Αν για παράδειγμα σε ένα ταξίδι σας, επιλέγετε αρκετές φορές να επισκεφτείτε το δάσος ή να κάνετε μία σειρά δραστηριοτήτων, θα σας έχει συμβεί πολλές φορές να πιαστεί το σακάκι σας στα κλαδιά των δέντρων με δυσάρεστες πολλές φορές συνέπειες, όπως να τρυπήσουν.

Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα έρχονται να δώσουν τα νέα ρούχα που … επιδιορθώνονται μόνα τους! Η σειρά ρούχων Nano Cure Tech από την εταιρεία Imperial Motion σχεδιάστηκαν με σκοπό να αλλάξουν τον τρόπο που αντιμετωπίζετε το jacket σας! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφαιρέσετε το αντικείμενο, να τρίψετε το ύφασμα για λίγα μόλις δευτερόλεπτα και θα διαπιστώσετε ότι η τρύπα εξαφανίστηκε ως εκ θαύματος.

Η ίδια εταιρεία παράγει από το ίδιο υλικό και τσάντες. Το μυστικό κρύβεται στο υλικό που χρησιμοποιείται για την παραγωγή του jacket, στη θερμοκρασία που αναπτύσσεται κατά τη διάρκεια της τριβής.

Αν και το υλικό δεν είναι άφθαρτο, είναι μια πολύ καλή επιλογή για όποιον καταπονεί συχνά τα ρούχα του με τις δραστηριότητές του με αποτέλεσμα να βρίσκει συχνά τρύπες στα ρούχα τους.

Δείτε τo βίντεο με το πρώτο μπουφάν που επιδιορθώνεται μόνο του εδώ 


Πηγή: businessinsider.com
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια