Βρείτε γρήγορα έναν αριθμό τηλεφώνου μέσω της Google


Σίγουρα σας έχει τύχει να επικοινωνείτε με ένα άτομο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά να μην έχετε το τηλέφωνό του.

Αναρωτιέστε αν έχετε έστω και την παραμικρή πιθανότητα να το βρείτε; Κι όμως, αυτό είναι αρκετά πιθανό, εάν το άτομο αυτό έχει αποφασίσει να το μοιραστεί. Πώς θα το καταφέρετε; Μέσω του Gmail σας.

Μετά την είσοδο στο λογαριασμό σας, θα δείτε τη φωτογραφία σας επάνω δεξιά. Στα αριστερά της, θα δείτε το εικονίδιο ενός τετραγώνου με μερικά μαυρισμένα κουτάκια πίσω από το οποίο κρύβονται περισσότερες υπηρεσίες της Google. Εκεί θα βρείτε και τις Επαφές. Εναλλακτικά, κάντε κλικ εδώ.

Το πιθανότερο είναι πως θα εκπλαγείτε όταν δείτε πόσους αριθμούς τηλεφώνου έχετε στη διάθεσή σας, αν και δεν κάνατε ποτέ εσείς την εισαγωγή τους ανά επαφή.

Η Google συγκεντρώνει τους αριθμούς αυτούς με διάφορες αφορμές, μια από τις οποίες είναι η χρήση τους για την επαναφορά κωδικού εισόδου. Κάντε λοιπόν αναζήτηση με βάση το όνομα ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα διαπιστώσετε εάν είναι διαθέσιμος ο αριθμός κινητού τηλεφώνου που σας ενδιαφέρει.

Εξαγωγή επαφών

Πάντως σημειώστε ότι εάν θέλετε να εξάγετε τη λίστα των επαφών σας, τότε πρέπει να μεταβείτε στην παλαιάέκδοση της εφαρμογής. Από εκεί, μπορείτε όχι μόνο να δείτε αλλά και να εξάγετε σε μορφή CSV (ένα αρχείο που διαβάζεται από εφαρμογές «λογιστικών φύλλων», όπως το Excel κ.ά., με διαχωριστικό μεταξύ των τιμών).


Πηγή: tech.in.gr
_