Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο πολυτελής γάμος δύο πλούσιων Ινδών ώθησε την ΕΛ.ΑΣ στη επιχείρηση «Ινδικό Τουρμπάνι»

Ο γάμος …αλά Bollywood  στην Αθήνα , των γόνων δύο επιχειρηματικών οικογενειών  από την


 Ινδία είχε οδηγήσει την ΕΛ.ΑΣ στην επιχείρηση «Ινδικό Τουρμπάνι» και σε μία γενική επιφυλακή των αστυνομικών δυνάμεων γύρω από…  ινδικούς στόχους στην Αττική, που απεκάλυψε το «Βήμα της Κυριακής».


Μία καθαρά ιδιωτική επιλογή Ινδών επιχειρηματιών και μία πολυτελής τελετή και  γαμήλια εκδήλωση οδήγησε τους επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ  να δώσουν εντολή διαρκούς φρούρησης δεκάδων ινδικών στόχων στην Αθήνα (Πρεσβεία, διπλωμάτες , ξενοδοχεία όπου έμεναν οι προσκεκλημένοι, αλλά και πάσης φύσεως καταστήματα Ινδών στην πρωτεύουσα) !  Με τις αποψιλωμένες υπηρεσίες της Αττικής λόγω ενός γάμου πλούσιων Ινδών να αποσύρουν αστυνομικούς από άλλα έργα και να τους… αφιερώνουν  για 20 ημέρες στις επιτηρήσεις «ινδικού ενδιαφέροντος».  
Χωρίς μάλιστα να προσδιορίζεται τι κίνδυνο μπορεί να διατρέχουν οι Ινδοί νιόπαντροι και οι απανταχού συμπατριώτες τους. Κι αυτό γιατί στην συγκεκριμένη χώρα υπήρξε ένοπλη επίθεση προ δεκαετίας (στη Βομβάη),  ενώ δεν υπάρχει κανείς συναγερμός και κανένας προσδιορισμένος «εχθρός». Κρατικοί λειτουργοί  θεώρησαν ιδιαίτερα «τιμητική» την επιλογή της χώρας μας από τον Ινδό «μαχαραγιά»  (υπήρχε προοπτική η σχετική τελετή να γίνει σε Ελβετία ή Μονακό) και με μία τριτοκοσμική λογική να ζητήσει γενική επιφυλακή των αστυνομικών δυνάμεων για τους Ινδούς σε όλη την Αττική!
Με κύριο ερώτημα  αν σε οποιοδήποτε γάμο «πλούσιων αλλοδαπών» στην χώρα μας η ΕΛ.ΑΣ θα φρουρεί όποιους ομοεθνείς τους βρίσκονται στην πρωτεύουσα. Με συμπληρωματικό ερώτημα ότι τώρα που έγινε ο γάμος των Ινδών κροίσων εκλείπει και κάθε «κίνδυνος» που θα μπορούσαν να διατρέχουν -σύμφωνα με το σκεπτικό της διαταγής  της ΕΛΑΣ– οι Ινδοί της Αθήνας…
Ο γάμος με κόστος  της τάξης του ενός εκατομμυρίου ευρώ πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα. Ο εκατομμυριούχος Ινδός Καράν Ισρανί επέλεξε την πρωτεύουσα της Ελλάδας για να παντρέψει την κόρη τους Σερένα με τον Νταλαμάλ Ραμνανί, επίσης ινδικής καταγωγής Οι συγκεκριμένες οικογένειες  κατοικούν στο Λονδίνο, από όπου ήρθαν και οι περισσότεροι καλεσμένοι τους. 
Βασίλης Γ. Λαμπρόπουλος - tovima.gr

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια