Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εκτροχιάστηκε ο Μουτζούρης στο Πήλιο - Τρόμος για τους επιβάτες

Λαχτάρησαν για τα καλά δεκάδες επιβάτες του θρυλικού «Μουτζούρη» όταν εκτροχιάστηκε το τρίτο βαγόνι από τα τέσσερα του τραίνου του Πηλίου, με αποτέλεσμα να κινείται ανεξέλεγκτα πάνω στις
ράγες ενάμισι χιλιόμετρο πριν από τον σταθμό της Άνω Γατζέας!

Οι δυο μπροστινοί τροχοί του βαγονιού το οποίο ήταν γεμάτο επιβάτες βγήκαν από τις ράγες και το τραινάκι σερνόταν με τους δυο πίσω στις γραμμές προκαλώντας πολλούς κραδασμούς. Πάντως, το συγκράτησαν το προηγούμενο και επόμενο βαγόνι του συρμού, παρά τις επικίνδυνες κλίσεις που έπαιρνε στις στροφές με ταχύτητα περίπου 15 ως 20 χιλιομέτρων!

Λίγα λεπτά αργότερα, το τραίνο ακινητοποιήθηκε και αποβιβάστηκαν οι επιβάτες, μεταξύ των οποίων ήταν οικογένειες με παιδιά. Χρειάστηκε, όμως, να περιμένουν για περισσότερο από μία ώρα κάτω από την βροχή για να τους παραλάβουν λεωφορεία, ενώ πολλοί επέστρεψαν πεζή στον σταθμό.
Το τραίνο συνέχισε το δρομολόγιο μέχρι τις Μηλιές με τα δύο πρώτα βαγόνια στα οποία στριμώχτηκαν οι υπόλοιποι επιβάτες. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ διενεργεί ελέγχους σε όλο το μήκος της γραμμής, για να εντοπίσει τυχόν άλλα προβλήματα.

πηγή: Πρώτο Θέμα
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια