Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τον έσωσαν και μετά τον...συνέλαβαν

Είχε πιει κάτι έως πολύ παραπάνω ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε στο λιμάνι του Βόλου χθες αναστατώνοντας το λιμενικό, τους περαστικούς και το πλήρωμα και τους επιβάτες του πλοίου της γραμμής.

'Οπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων και αφού ένας λιμενικός κι ένας ναυτικός πράκτορας βούτηξαν στη θάλασσα για να βγάλουν τον 60χρονο και τη συνεπιβατιδά του 55 χρόνων, ο οδηγός τα είχε"τσούξει". 'Ετσι παρά το σοκ , συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Αρχηγείου του Λ.Σ:

Ενημερώθηκε βραδυνές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Βόλου, για περιστατικό πτώσης Ι.Χ. οχήματος  στη θάλασσα, με οδηγό έναν 60χρονο και συνοδηγό μία 55χρονη,  από τον κεντρικό προβλήτα του οικείου λιμένα, κατά τη διάρκεια αποεπιβίβασης επιβατών και οχημάτων στο Ε/Γ-Ο/Γ “ΠΡΩΤΕΥΣ”.
Άμεσα στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ιδιώτης που βρισκόταν στο σημείο έπεσαν στη θάλασσα, απεγκλώβισαν τους ανωτέρω επιβαίνοντες και με τη συνδρομή μελών του πληρώματος του ανωτέρω πλοίου τους ανέσυραν έχοντας τις αισθήσεις τους, ενώ το Ι.Χ. όχημα βυθίστηκε σε βάθος δέκα (10) μέτρων. Στη συνέχεια, οι διασωθέντες διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο “Αχιλλοπούλειο” Γενικό Νοσοκομείο Βόλου  για προληπτικούς λόγους. Ο 60χρονος οδηγός, μετά από έλεγχο χρήσης οινοπνεύματος, συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, διότι βρέθηκε θετικός.
Από το περιστατικό δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ οι διαδικασίες ανέλκυσης του ανωτέρω Ι.Χ. οχήματος ξεκίνησαν.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια