Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πως λέει η αντιτρομοκρατική ότι έπιασε την Πόλα Ρούπα - Ποιος είναι ο "Χρήστος"; - Ανακύπτει θέμα επικήρυξης;

Το bloko.gr παρουσιάζει τις τέσσερις από τις πρώτες πέντε σελίδες του διαβιβαστικού της αντιτρομοκρατικής για την πολύκροτη σύλληψη της Πόλας Ρούπα στις 5 Ιανουαρίου σε
διαμέρισμα της Ηλιούπολης.

Σύμφωνα με το εισαγωγικό ... αιτιολογικό, στα τέλη Σεπτεμβρίου "περιήλθαν πληροφορίες", σύμφωνα με τις οποίες η Πόλα διέμενε μαζί με το ανήλικο τέκνο της στα νότια προάστια που περιλάμβανε τις περιοχές της Γλυφάδας, της Ηλιούπολης, της Αργυρούπολης και της Βούλας.

Εδώ ανακύπτει το πρώτο ερώτημα. Είναι γνωστό πρόσωπο στην αντιτρομοκρατική ο πληροφοριοδότης; Κι αυτό γιατί συνήθως στις αιτιάσεις άλλων παρόμοιων δικογραφιών για συλλήψεις, αναφέρθηκε κατά κόρον πως "άγνωστος τηλεφώνησε στο τηλεφωνικό κέντρο της υπηρεσίας και ανέφερε τα εξής".

Το δεύτερο συναφές ερώτημα είναι εάν και κατά πόσο το πρόσωπο αυτό, ο πληροφοριοδότης, τεκμηριώνει δικαίωμα διεκδίκησης της επικήρυξης του 1 εκατομμυρίου ευρώ που αναλογεί για την σύλληψη της Πόλας, όπως ανακοινώθηκε με το ΦΕΚ 157 στις  20-1-2014.

Το επόμενο νέο στοιχείο που προκύπτει είναι πως η αντιτρομοκρατική εντόπισε την Πόλα μία μόλις ημέρα πριν από τη σύλληψη της, όταν σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr "απαθανατίστηκε" κίνηση της με κινητό αντιτρομοκρατικάριου έξω από πιτσαρία της Ηλιούπολης. Το στιγμιότυπο στο οποίο "συνελήφθη" αποτύπωσε το αριστερό προφίλ της, που αποδείχτηκε αρκετό για ν' αναγωριστεί κατά ... 99% από τους αξιωματικούς διώκτες της.

Η επιβεβαίωση της ταυτότητας επισφραγίστηκε όταν διαπιστώθηκε πως στο μπαλκόνι του διαμερίσματος στο οποίο μπήκε, έπαιζε ένα αγόρι ηλικίας περίπου 7 ετών με καστανόξανθα μαλλιά και χαίτη.

Το τρίτο νέο δεδομένο έχει ... ευαίσθητο προσωπικό χαρακτήρα. Ο μικρούλης γιος της Πόλας και του Μαζιώτη, για λόγους συνωμοτικότητας και προκειμένου να μην παραπέμπει σε οποιονδήποτε στοιχειώδη γνώστη του ιστορικού των γονιών του η προφορά του ονόματος του, άκουγε στο ... συνωμοτικό όνομα "Χρήστος"!

Διαβάστε τα αποκαλυπτικά ντοκουμέντα.










_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια