Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μέθυσαν,τα έσπασαν κι επιτέθηκαν στους αστυνομικούς

Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας τα ξημερώματα σήμερα Κυριακή του Πάσχα, μετά από επεισόδιο και φθορές  που προκαλούσε ομάδα ατόμων , που βρίσκονταν σε κατάσταση βαριάς μέθης, σε δρόμους του Δοκιμίου Αγρινίου, καθώς και στην πλατεία του χωριού.


Έπειτα από πολλές κλήσεις πολιτών, ότι μια ομάδα τριών ατόμων προκαλεί ζημιές, στο σημείο στις 6:30 το πρωί έσπευσαν περιπολικά της Αστυνομίας. Είναι χαρακτηριστικό πως λόγω της έντασης του επεισοδίου, χρησιμοποιήθηκε σχεδόν όλη η διαθέσιμη αστυνομική δύναμη στο Αγρίνιο!
Στη θεά των αστυνομικών οι νεαροί εξαγριώθηκαν ακόμη περισσότερο και ειδικότερα ένας 24χρονος Αλβανός φέρεται να εξύβρισε και να απείλησε τους αστυνομικούς, να αντιστάθηκε στην σύλληψη , ενώ κλώτσησε και ένα περιπολικό, προκαλώντας του φθορές.
Οι άλλοι δυο συλληφθέντες είναι αδέρφια 21 και 19 ετών και ένα εξ’αυτων κατά την προσαγωγή του προκάλεσε φθορές στην είσοδο του Αστυνομικού Τμήματος, “κατεβάζοντας” μια τζαμαρία!
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι τρεις συλληφθέντες, είναι για απειλή, αντίσταση, εξύβριση, διατάραξη οικιακής ειρήνης, πρόκληση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας καθώς και πρόκληση διακεκριμένων φθορών για τις ζημιές στο περιπολικό και το Αστυνομικό Τμήμα.
agriniopress.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια