Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η αστυνομική συνεργασία Ελλάδας - Ιταλίας

Χθες Τέταρτη 19 Απριλίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας,


 συνάντηση του Αρχηγού του Σώματος, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα, με τον Αρχηγό της Ιταλικής Κρατικής Αστυνομίας και Γενικό Διευθυντή Δημόσιας Ασφάλειας, κ. Franco Gabrielli .

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία επιβεβαιώθηκε το εξαιρετικό επίπεδο συνεργασίας των Αστυνομιών των δύο χωρών, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, με έμφαση στη διαχείριση του προσφυγικού – μεταναστευτικού ζητήματος και στην αντιμετώπιση του οργανωμένου διασυνοριακού εγκλήματος.

Από ελληνικής πλευράς συμμετείχαν ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, Ταξίαρχος Αχιλλέας Σκανδάλης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, Ταξίαρχος Ηλίας Ξανθάκης και ο Προϊστάμενος του Επιτελικού Γραφείου του κ. Αρχηγού, Ταξίαρχος Στυλιανός Βολυράκης.

Από ιταλικής πλευράς συμμετείχαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, Ταξίαρχος Gennaro Capoluongo , o επικεφαλής της Γραμματείας του κ. Αρχηγού, Αστυνομικός Διευθυντής Luca Scognamillo και ο Αστυνομικός σύνδεσμος της Ιταλικής Αστυνομίας στην Ελλάδα, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Giovanni Accardo.





_










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια