Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δ. Καμμένος προς Φ. Βάκη: Το «ψευτοθαύμα» έκανε το θαύμα του για την ψηφοθηρία

Συνέχεια στην ενδοκυβερνητική "κόντρα" που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους ΑΝ.ΕΛ και τον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το Άγιο Φως έδωσε ο βουλευτής Δημήτρης Καμμένος με ανάρτησή του στο facebook.

Ο κ. Καμμένος σχολιάζοντας δηκτικά το γεγονός πως η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη​ στέκεται με αναμμένη την λαμπάδα της δίπλα από τον πρωθυπουργό κατά την τελετή της Ανάστασης στην Κέρκυρα σχολιάζει γράφοντας στον λογαριασμό του στο facebook:
"Το "ψευτοθαύμα" έκανε το θαύμα του για την ψηφοθηρία όπως το είχα προβλέψει. Μεθαύριο το ίδιο "ψευτοθαύμα" θα ψηφίσει υπέρ ουδετερόθρησκου κράτους, ωωω του θαύματος όσων παλεύοουν να αποσυνθέσουν την Ελληνική κοινωνία... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ"
Να θυμίζουμε πως η κ. Βάκη είχε χαρακτηρίσει "ψευτοθαύμα" την Αφή του Αγίου Φωτός λέγοντας: "Όσοι λοιδορούν τον Μπαλαούρα διότι απεκάλεσε παγανιστικό το έθιμο του Αγίου Φωτός, ας ανατρέξουν στον Κοραή, ο οποίος στα "Άτακτα", το αποκαλεί "ψευδοθαύμα" που πιστεύουν "ολίγοι ίσως τινές δια μωρίαν και άλλοι δι' αισχροκέρδειαν". Στην φωτογραφία όμως φαίνεται να κρατάει την λαμπάδα της με το Άγιο Φως κάτι που σχολίασε με καυστικό τρόπο ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ Δημήτρης Καμμένος. 
newpost.gr

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια