Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σοκ! Τροχαίο μεταξύ αστυνομικών στη λεωφόρο Βουλιαγμένης - Σε κρίσιμη κατάσταση αστυφυλακίνα

Αδιανόητο τροχαίο νωρίτερα το πρωί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης μεταξύ αστυνομικών με τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα. Στο ένα επέβαιναν δύο αστυνομικίνες της τροχαίας Ελληνικού, και
στο δεύτερο, αστυφύλακας της άμεσης δράσης που είναι αποσπασμένος στην Αμυγδαλέζα.

Το δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά στη συμβολή με την λεωφόρο Αλίμου όταν ένας από τους δύο οδηγούς παραβίασε κόκκινο φανάρι.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά η οδηγός του ενός αυτοκινήτου που σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr υπέστη αιμάτωμα στο κεφάλι και κάταγμα στον αυχένα. Η κατάσταση της κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή με το επόμενη 24ωρο να θεωρείται κρίσιμο. Το ενθαρρυντικό είναι πως πριν από λίγο κούνησε χέρια και πόδια.

Οι άλλοι δύο αστυνομικοί, η συνοδηγός της και ο οδηγός του ΙΧ τραυματίστηκαν ελαφρά.

Το bloko.gr ζήτησε από τον πρόεδρο της ν/α Αττικής Γιώργο Καλλιακμάνη τοποθέτηση για το θέμα με αφορμή μάλιστα της εξαγγελίας του για επικείμενη ημερίδα για το τροχαίο ατύχημα και δυστύχημα και μας είπε τα εξής: "Είναι επιβεβλημενη οσο ποτέ άλλοτε η ημεριδα για τα τροχαια οχι μόνο για τους πολίτες αλλά και για τους αστυνομικούς. Είναι κρίμα κι άδικο να χάνονται ή να τραυματίζονται συνάνθρωποι μας για μια στιγμή αβλεψίας ή αμέλειας. Εύχομαι στους συναδέλφους και κυρίως στην αστυνομικό της Τροχαίας Ελληνικού να γλιτώσει από τον κίνδυνο. Η σκέψη μας είναι μαζί της".
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια