Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι πιο κοινοί μύθοι για το σεξ που μέχρι σήμερα πιστεύατε ότι είναι αληθινοί!


Μέχρι σήμερα πιστεύατε ότι το διπλό προφυλακτικό μπορεί να αυξήσει τη διάρκεια του σεξ ή ότι αν κάνετε σεξ με μία γυναίκα που έχει περίοδο, αυτή δεν πρόκειται να μείνει έγκυος.

Οι παραπάνω πεποιθήσεις αποτελούν από τους πιο κοινούς μύθους του σεξ που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Δείτε παρακάτω ποιοι κοινοί μύθοι για το σεξ καταρρίπτονται με τη σφραγίδα των επιστημόνων.
  • Διπλό προφυλακτικό: Επικρατεί η κοινή αντίληψη μεταξύ των ανδρών ότι το διπλό προφυλακτικό μπορεί να αυξήσει τη διάρκειά τους στο σεξ. Όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού όπως επισημαίνουν οι ειδικοί το διπλό προφυλακτικό έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να σπάσει. Οι εδικοί του Ινστιτούτου ουρολογικών παθήσεων ΙΜΟΠ συνιστούν στους άνδρες να αποφεύγουν αυτή την τακτική γιατί καραδοκεί ο κίνδυνος να σπάσει και έτσι να μην έχουν καμία προστασία τόσο από τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα όσο και από μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.
  • Οι γυναίκες δε θέλουν τόσο σεξ όσο οι άντρες: Νέες έρευνες που έγιναν απέδειξαν ότι το αδύναμο φύλο μπορεί να επιθυμεί και να σκέφτεται το σεξ όσο και οι άνδρες αλλά δεν μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα λόγω των ταμπού που υπάρχουν.
  • Δεν μένεις έγκυος στην περίοδο: Μπορεί οι πιθανότητες μιας εγκυμοσύνης να είναι λιγότερες στη διάρκεια της έμμηνου ρύσεως, αλλά δεν μηδενίζονται επισημαίνουν οι ειδικοί.
  • Όσο μεγαλύτερο είναι το μέγεθος του πέους τόσο αυξάνεται η ικανοποίηση της γυναίκας στο σεξ: Τόνοι μελανιού έχουν χυθεί σχετικά με τη γυναίκεια ικανοποίηση και το μέγεθος του ανδρικού μορίου. Πάντως όλο και περισσότερες επιστημονικές έρευνες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το μέγεθος δεν σχετίζεται με το γυναικείο οργασμό.
  • Αφροδισιακά δεν είναι μόνο τα οστρακοειδή: Τα θαλασσινά έχουν τη φήμη ότι έχουν διεγερτικές ιδιότητες αλλά νέες έρευνες καθιστούν σαφές ότι ο χυμός ροδιού είναι το νέο φυσικό βιάγκρα της φύσης.


Πηγή: iatropedia.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια