Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μικροζημιές άφησε πίσω του ο Ρουκετοπόλεμος στη Χίο

Σε δύο σπασμένα παρμπρίζ αυτοκινήτων και ελάχιστες φθορές σε κεραμοσκεπές, περιορίζονται σύμφωνα με τον Δήμο Χίου οι ζημιές που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του φετινού
Ρουκετοπόλεμου. Το Επιμελητήριο Χίο το οποίο είχε δεσμευτεί για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών κατέγραψε φθορές σε ένα όχημα κατοίκου της περιοχής που όμως απουσίαζε στην Αθήνα και σε ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χίου τα οποία προτίθεται να πληρώσει άμεσα.

 Από την πλευρά των θιγομένων κατοίκων, οι οποίοι δεν έχουν έρθει σε επαφή με τον Δήμο, διαδίδεται, προς το παρόν σε επίπεδο φήμης, ότι ένα σπίτι του οποίου οι ιδιοκτήτες αρνήθηκαν να τοποθετήσουν προστατευτικό πλέγμα, υπέστη ζημιές που ανέρχονται στο ύψος των 1.000 ευρώ, με πηγές του Δήμου να τονίζουν στον «π» ότι δεν πρόκειται να αποζημιωθεί μιας και από την αρχή είχε καταστεί σαφές ότι η αποκατάσταση των φθορών αφορά μόνο σε σπίτια που δέχτηκαν να «ντυθούν».

 Πάντως τα συνεργεία ήδη εργάζονται στην πλευρά του Αγίου Μάρκου για την απομάκρυνση των προστατευτικών συρμάτων, καταγράφοντας παράλληλα και τις όποιες ζημιές στις κεραμοσκεπές.

πηγή: politischios


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια