Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ειδικά μισθολόγια: Σε ποια αξιολόγηση «κλείνουν» – Τι γράφει απόστρατος

Ειδικά μισθολόγια και απόφαση του ΣτΕ. Η κυβέρνηση είχε υποσχεθεί εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ και νέο μισθολόγιο στις  αρχές του 2017. Τώρα τα συνδέει με την αξιολόγηση.

Έχουν να περιμένουν κάτι για τα ειδικά μισθολόγια τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας;
Ο Απόστολος Παπαπαρίσης θυμήθηκε πως αυτή η αξιολόγηση δεν είναι η πρώτη που λέχθηκε ότι θα φέρει την Ανάσταση στα ειδικά μισθολόγια.
Δείτε τι έγραψε:
Ακούγοντας τον κ. ΥΕΘΑ να δηλώνει πριν τις γιορτές του Αγίου Πάσχα από την Πρίστινα του Κοσσυφοπεδίου ότι θα εφαρμόσει τις αποφάσεις του ΣτΕ μετά την υπογραφή της τελικής συμφωνίας με τους δανειστές (δεύτερη αξιολόγηση), θυμήθηκα ότι 14 μήνες πριν, στις 9 Φεβρουαρίου 2016, στο blog του Παραρτήματος Άρτας της ΕΑΑΣ αναρτήθηκε κάτι παρόμοιο αλλά για την πρώτη αξιολόγηση.
Ότι δηλαδή υπήρξε ενημέρωση από κάποιον “Χ” καθ’ ύλην αρμόδιο του ΥΠΕΘΑ ότι η υλοποίηση της αποκατάστασης των μισθών και των συντάξεων θα πραγματοποιείτο μετά την τότε αξιολόγηση (πρώτη) και ότι θα υπήρχαν και άλλες ευχάριστες οικονομικές εκπλήξεις.
Διαβεβαίωνε δε, ότι τα δηλωθέντα δεν είναι σάλπισμα νομής.

Η πρώτη αξιολόγηση έκλεισε αλλά εφαρμογή του υπολοίπου 50% των αποφάσεων του ΣτΕ δεν είδαμε, ούτε φυσικά και άλλες ευχάριστες οικονομικές ειδήσεις.
Ουδείς βέβαια αισθάνθηκε την ανάγκη να απολογηθεί για τις εν λόγω ανακρίβειες, ούτε και να ζητήσει το λόγο από τον “Χ” καθ’ ύλην αρμόδιο του ΥΠΕΘΑ, που ασχολείται με θέματα αποκατάστασης μισθών και συντάξεων. 
Αντ’ αυτού ακούμε τον κ. ΥΕΘΑ να επαναλαμβάνει για νιοστή φορά ότι θα… θα… θα… εφαρμόσει τις αποφάσεις του ΣτΕ.  
armynow.net
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια