Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Παίρνει… την κατηφόρα ο υδράργυρος από την Πέμπτη

Την Πέμπτη αναμένονται τοπικές βροχές ή όμβροι στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και σποραδικές καταιγίδες στα
ανατολικά. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι έως  7 μποφόρ στο Αιγαίο, που σταδιακά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.
Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες  μέχρι το βράδυ οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και το βράδυ πρόσκαιρα τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στη ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη Μακεδονία παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών όμβρων. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Βελτίωση από το βράδυ.  Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 5 και το βράδυ πρόσκαιρα τοπικά έως 6 μποφόρ. Στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στα ανατολικά έως 7, που σταδιακά θα στραφούν σε βόρειους 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα νησιά του Ιουνίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και σταδιακά στο Ιόνιο μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια τοπικά θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών όμβρων μέχρι το βράδυ στα ορεινά κυρίως της Θεσσαλίας. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ που γρήγορα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη βόρεια Κρήτη η μέγιστη θα είναι έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα νησιά του ανατολικού Αιγαίο και σταδιακά στα Δωδεκάνησα. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 5 με 7 που από το μεσημέρι βαθμιαία στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση καιρού για 21/04/2017

Την Παρασκευή στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια  αναμένονται
νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Λίγες πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας. Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών κυρίως στην ανατολική Μακεδονία. Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών κυρίως στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτι8κοί 3 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε βαθμιαία πτώση από βορρά προς νότο. Τοπικά παγετός τις πρωινές ώρες στην Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία.

antenna.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια