Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πως πιάστηκε ο 77χρονος βιαστής της ανήλικης στο Αιγάλεω - Αστυνομικός γράφει και περιγράφει

Δημοσιεύουμε επιστολή προς το bloko.gr για τη σύλληψη του ηλικιωμένου βιαστη με τιτλο επιλογής: Αγαστή συνεργασία πληρώματος Άμεσης Δράσης και ΔΙ.ΑΣ.
Αιγάλεω

Στη σύλληψη ενός 77χρονου άνδρα στο Αιγάλεω, ο οποίος επιχείρησε να βιάσει ανήλικο κοριτσάκι μόλις 8 ετών, προχώρησαν αστυνομικοί πληρώματος της Άμεσης Δράσης, που περιπολούν στην περιοχή του Αιγάλεω και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αιγάλεω τη Δευτέρα. 

Στο κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης έφτανε η πληροφορία ότι άγνωστο άτομο σε καθημερινή βάση επιχειρούσε να αποπλανήσει ανήλικα άτομα, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα την αγορά γλυκού από το περίπτερο, με σκοπό να τα οδηγήσει στο σπίτι του. 

Οι αστυνομικοί και των δυο υπηρεσιών, αξιοποίησαν πληροφορίες όντας γνώστες τόσο της περιοχής, όσο και του κόσμου εκεί, ενώ κάθε τόσο προσέγγιζαν στο σημείο για αναζητήσεις κατά τη διάρκεια της εκάστοτε βάρδιάς τους. 

Σε μία από τις διελεύσεις τους σε κεντρική πλατεία του Αιγάλεω άκουσαν τη φωνή ενός παιδιού που καλούσε σε βοήθεια μέσα από μια αυλή σπιτιού. Αμέσως, οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, όπου και ακινητοποίησαν τον 77χρονο δράστη, ενώ τον οδήγησαν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων για να οδηγηθεί στον ανακριτή με τη διαδικασία του αυτοφώρου. 

Συγχαρητήρια στο δυναμισμό των αστυνομικών της Άμεσης Δράσης και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αιγάλεω, επιτυγχάνοντας τη σύλληψη ενός ακόμη δράστη, με την άψογη συνεργασία τους και παραμερίζοντας έτσι τα κακώς κείμενα που θέλουν την Άμεση Δράση και την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. να μην είναι ενιαία δύναμη.

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια