Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καβάλα: Ξήλωσαν 700 βάνες ποτίσματος από χωράφια σε μία εβδομάδα

Κανονική λεηλασία έκαναν κατά την επιδρομή τους στα χωράφια αγροτικών περιοχών της Καβάλας, που κράτησε μια εβδομάδα, δυο Έλληνες «κυνηγοί» μετάλλων. 

Οι δράστες προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στα δίκτυα ύδρευσης ξηλώνοντας 701 βάνες, με αποτέλεσμα να μείνουν απότιστες οι καλλιέργειες!

Μέρα- μεσημέρι της Μ. Παρασκευής, οι δύο Έλληνες ηλικίας 54 και 50 χρόνων τριγύριζαν από περιοχή σε περιοχή με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και «χτυπούσαν» όταν έβλεπαν ότι δεν υπήρχε κάποιος. Έτσι, ξήλωσαν 48 βάνες και τμήματα υλικών άρδευσης από τα αρδευτικά δίκτυα σε αγροτική περιοχή της Μουσθένης.
Οι κλοπές έγιναν γρήγορα αντιληπτές και ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ελευθερούπολης, που ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες και κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο δράστες στην αγροτική περιοχή του Ποδοχωρίου.
Στο όχημά τους, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν τα κλεμμένα υλικά που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, τέσσερα διαρρηκτικά εργαλεία και ένας φακός.
Στην πορεία της προανάκρισης αποκαλύφθηκε ότι στο διάστημα από τις 7 Απριλίου ως τη σύλληψή τους οι δράστες, που έχουν απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές για κλοπές, είχαν κλέψει άλλα 653 υλικά άρδευσης από τα χωράφια της περιοχής!
Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές.

videotex.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια