Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δείτε ένα super-truck 850 ίππων να πετάει και να ντριφτάρει στους δρόμους της Αβάνας! [video]

Η Κούβα έχει γίνει πολύ της μόδας τελευταία, καθώς οι Αμερικάνοι θέλουν να αναθερμάνουν τις σχέσεις τους μαζί της – με τον δικό τους τρόπο βέβαια. Στην περίπτωσή μας, ο σταρ των αγώνων
super-truck, BJ Baldwin, και η ομάδα της Toyo Tires διέσχισαν την κουβανέζικη πρωτεύουσα με το φορτηγό τους, πετώντας και ντριφτάροντας όπως μόνο ένα αγωνιστικό off-road φορτηγό, με 850 άλογα και 66 cm διαδρομές αναρτήσεων, μπορεί να κάνει.
Στο 9λεπτο video, ο Baldwin περνάει περισσότερο χρόνο στον αέρα απ’ ό,τι στο έδαφος, κάνοντας άλματα μέχρι και 58 μέτρων! Και τον υπόλοιπο χρόνο ντριφτάρει ατελείωτα, κατεβαίνει σκάλες, περνάει πάνω από κορμούς και μέσα από σήραγγες αποχέτευσης με απίστευτη ταχύτητα, εκπλήσσοντας και τρομάζοντας τους ανυποψίαστους Κουβανούς.
Το video είναι μια απροκάλυπτη διαφήμιση της Monster Energy και των άλλων χορηγών του Baldwin, αλλά από την άλλη αναδεικνύει τον χαρακτήρα και τις ομορφιές της Κούβας. Πάντως, αν δεν ήταν ο εκκωφαντικός ήχος από τον θηριώδη V8, σίγουρα θα άκουγες τα κόκαλα του Che και του Fidel να τρίζουν λόγω του σεναρίου.
Το φιλμάκι ξεκινά με τον Baldwin να παίζει ντόμινο με ψαρωτικούς Κουβανούς νταήδες. Κι εκεί που πάει να ξεσπάσει καυγάς, δέχεται ένα μήνυμα ότι τον περιμένουν σε ένα πάρτι σε πύργο της Αβάνας. Ο Baldwin πηδάει στο φορτηγό του, φεύγει με burn-out και διασχίζει την εξοχή, τα περίχωρα και τη μισή πόλη για να φτάσει στον πύργο, όπου τον περιμένουν εκθαμβωτικές Κουβανές χορεύοντας και πίνοντας ενεργειακό ποτό. Ο Batista ξαναζεί…
Το κλιπάκι αυτό, με το όνομα Recoil 4, δεν είναι το πρώτο του είδους για τον Baldwin, αφού έχουν προηγηθεί τα Recoil 1, 2 και 3. Ούτε είναι η πρώτη φορά που η Κούβα χρησιμοποιείται ως στίβος για extreme οδήγηση αυτοκινήτων, αφού και το επερχόμενο Fate of the Furious έχει κάνει γυρίσματα εκεί.
[Πηγή: YouTube]


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια