Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Independent: Ο μακελάρης του Λονδίνου δεν ήταν “μοναχικός λύκος”

Δημοσίευμα ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα και όλα όσα έχουν ειπωθεί για τον Χαλίντ Μασούντ, τον τρομοκράτη που αιματοκύλισε το Λονδίνο.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Independent, ο Χαλίντ Μασούντ δεν ήταν ένας «μοναχικός λύκος» καθώς άλλα άτομα έπαιξαν σημαντικό ρόλο τόσο στη δογματική μύησή του, και τον βοήθησαν να πραγματοποιήσει τις επιθέσεις στο Λονδίνο την περασμένη Τετάρτη, πιστεύουν αξιωματούχοι στη Βρετανία.

Όπως  αποκαλύπτει το  δημοσίευμα ο δράστης, πριν από την επίθεση είχε επικοινωνίες μέσω μηνυμάτων Whatsapp λίγα μόλις λεπτά πριν ρίξει το νοικιασμένο όχημά του στα κάγκελα του Κοινοβουλίου.

Ταυτόχρονα, ενημερώνει ότι ένας αριθμός που είχε καταχωρηθεί σε μία από τις προηγούμενες διευθύνσεις του ήταν σε λειτουργία στις 14:37 την Τετάρτη, ενώ οι αρχές της Βρετανίας άρχισαν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για την επίθεση μόλις 3 λεπτά αργότερα.

Ωστόσο, όπως σημειώνεται, δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι κάποιο άτομο συνόδευε τον Μασούντ στη δολοφονική επίθεση στην οποία έχασαν τη ζωή τους τέσσερα άτομα. Από την άλλη, οι δικαστικές αρχές πιστεύουν ότι ο χρόνος και η σειρά με την οποία έγινε η ριζοσπαστικοποίησή του θα δώσουν σημαντικές πληροφορίες ως προς το τι ακριβώς εκτυλίχθηκε.
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια