Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θα παραμένουμε πάντα δίπλα στην ελληνική κοινωνία, της οποίας είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι - κείμενο αστυνομικού

Αναδημοσιεύουμε από το ekathess.gr: Δυστυχώς ζούμε σε μια κοινωνία που τείνει να ισοπεδωθεί.. κρίση οικονομική αλλά συγχρόνως και κρίση αξιών.. ζούμε σε μια εποχή παρακμής και σύγχυσης
που η παγκοσμιοποίηση τείνει να ισοπεδώσει τα πάντα..
Αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της κοινωνίας και εμείς συνάδελφοι…
Θέλω να ελπίζω οτι λειτουργώντας μέσα σε αυτή την εποχή , θα συνεχίσουμε να αγωνιζομαστε για μια δίκαιη και δημοκρατική αστυνομία.
Σταθεροί στις αξίες της δημοκρατίας και της πατρίδος , πάντα σεβόμενοι και έχοντας πρότυπα όλους εκείνους που με την αυτοθυσία τους προστάτευσαν τη πατρίδα και κατάφεραν το αδύνατο να γινει δυνατό…..
Θα θυμίσω κάποια λόγια ενός μεγάλου ποιητή…..
«Τιμή σ’ εκείνους όπου στην ζωή των ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες. Ποτέ από το χρέος μη κινούντες δίκαιοι κ’ ίσιοι σ’ όλες των τες πράξεις » …..
Στίχοι που προσωπικά πιστεύω αγγίζουν τη ψυχή του μέγιστου ποσοστού των ανθρώπων που υπηρετούν στην ελληνική αστυνομία, των ανθρώπων που πολλάκις έχουν γίνει το μήλο της έριδος απο τις εκάστοτε κυβερνήσεις και έχουν αντιμετωπιστεί με σφοδρότητα και έχουν ταπεινωθεί με άδικους χαρακτηρισμούς.
Παρόλα αυτά οι Έλληνες αστυνομικοί παραμένουν και θα παραμένουν πάντα δίπλα στην ελληνική κοινωνία , αφουγκραζοντας τις ανάγκες της και σεβόμενοι τις απαιτήσεις της , έτοιμοι πάντα να ανταποκριθούν με επαγγελματισμό και αυταπάρνηση .
Παρασκευή​ Φασαρακη
Μέλος ΕΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια