Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Αλήθεια κ. Καπέλιο γιατί δεν έστειλες από την Μεσσηνία κανένα πυροσβέστη στα Αεροδρόμια΄"

Το κείμενο του απεγνωσμένου πενταετή όπως δηλώνει στάλβθηκε χθες στη φόρμα επικοινωνίας του bloko.gr.

Κύριε Καπέλιο το Πυρσβεστικό Σώμα δεν
αλλάζει σελίδα "στήνοντας" όπως παραδέχεσαι το νομοθετικό πλαίσιο μεταθέτοντας Πυροσβέστες (μόνιμους & πενταετείς) σ´ αυτή την δύσκολη οικονομική κατάσταση , (αλήθεια κε Καπέλιο γιατί δεν έστειλες από την Μεσσηνία κανένα Πυρσβέστη στα Αεροδρόμια εφόσον όπως λες ότι δεν υπάρχει πρόβλημα προσωπικού;).

Επίσης θα έπρεπε  να γνωρίζεις και εσύ αλλά περισσότερο αυτοί που σε κάνανε αρχηγό ότι η διαχείριση του προσωπικού δεν παίζεται στο τζόγο ποντάροντας εσύ στους Διοικητές για ορθή διαχείριση , όσον αφορά τους άμοιρους τους πενταετείς πρέπει να ντρέπεστε όλοι που νομίζετε ότι τους δουλεύτε λέγοντάς τους ότι "απολαμβάνουν κάποιες οικονομικές που δεν είχαν" .       

Κε Καπέλιο δεν "Αρκεί να έχουμε το όνειρο" πρέπει να ξέρεις ότι χρειάζεται ΟΡΑΜΑ , κάτι που εσύ και οι επιτελείς σου δεν έχετε. Τέλος στην τελευταία παράγραφο που ούτε εσύ ξέρεις τι λές , μήπως θέλεις να μας πείς ότι η Πολιτική Ηγεσία μετά από πέντε μήνες γνωριμίας σας δεν σε εμπιστεύεται ; και τι καλά πράγματα θα φέρεται ; Σύκα ή Ελιές ; Κρίμα γιατί το Π.Σ. δεν άξιζε τέτοια κατρακύλα και πολύ φοβάμαι ότι δεν υπάρχει προοπτική με τέτοια Πολιτική και Φυσική Ηγεσία!!!!!!!

Με εκτίμηση,
Απεγνωσμένος πενταετής

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια