Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Απίστευτη καταδίωξη τα ξημερώματα στον Κηφισό - Πήγαινε ανάποδα σε όλο το ποτάμι

Δέκα λεπτά, πριν από τις τρεις τα ξημερώματα, μηχανικός της Εξπρές Σέρβις φόρτωνε στο όχημα της εταιρείας ένα δίκυκλο, που είχε υποστεί βλάβει, στη διασταύρωση της Κηφισού με την Πέτρου
Ράλλη. Την ώρα που ο υπάλληλος ήταν εκτός του οχήματος, μαζί με τον ιδιοκτήτη της μοτοσικλέτας, ένας άντρας πήδηξε στη θέση του οδηγού και έφυγε.

Οι δυο τους προσπαθησαν να τον σταματήσουν, κάλεσαν την αστυνομία και από εκείνη την ώρα ακολούθησε μία τρελή καταδίωξη.

Ο κλέφτης με το μεγάλο όχημα μπήκε ανάποδα στο "Ποτάμι" και κινούμενος στο ρεύμα προς Πειραιά έφθασε μέχρι τη Γέφυρα Λυμάτων, στη Λυκόβρυση. Σε εκείνο το ύψος έκανε αναστροφή, μπήκε πάλι στην εθνική, αυτή τη φορά στο ρεύμα ανόδου (προς Λαμία), αλλά πάλι ανάποδα.

Αχαρνών και Δεκελείας ο κλέφτης με το φορτηγό έπεσε επάνω σε ένα ταξί κι έτσι κατάφεραν οι αστυνομικοί να τον συλλάβουν.

Σε όλη τη διαδρομή του προκάλεσε υλικές ζημιές σε τουλάχιστον έξι αυτοκίνητα΄. Σίγουρα, όμως, έσπειρε τον τρόμο σε πολύ περισσότερους, που τον έβλεπαν να οδηγεί ανάποδα σε δρόμο κλειστής κυκλοφορίας με μεγάλη ταχύτητα.

Μανώλης Ασαριώτης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια