Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πως έγινε το περιστατικό με τα πιτ μπουλ και τους αστυνομικούς κοντά στην οικία Φλαμπουράρη

Όλα έγιναν περίπου στις 5 τα ξημερώματα της Παρασκευής στην οδό Βουλγαροκτόνων στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με πληροφορίες του Bloko.gr μία γυναίκα η οποία έβγαινε από ένα ταξί, είχε φραστικό
επεισόδιο με τον οδηγό με αποτέλεσμα να μπει στην πολυκατοικία όπου διαμένει και να βγει αμέσως μετά με δύο σκυλιά (πιτ μπουλ) στα οποία έδωσε εντολή να επιτεθούν στον οδηγό ταξί.

 Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που βρίσκονταν έξω από το σπίτι του κυρίου Φλαμπουράρη έσπευσαν ώστε να ηρεμήσουν την κατάσταση αλλά η γυναίκα τους έβρισε και στην προσπάθειά τους να την ακινητοποιήσουν, εκείνη έδωσε εντολή στα σκυλιά να επιτεθούν στους αστυνομικούς. Το ένα σκυλί δάγκωσε έναν αστυνομικό στον αγκώνα και προσπάθησε να δαγκώσει και άλλον αστυνομικό αλλά του έσκισε τη στολή. Ο ίδιος σκύλος προσπάθησε να δαγκώσει και τρίτο αστυνομικό που τραβήχτηκε αλλά την ίδια στιγμή τον τράβηξε και η γυναίκα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον αστράγαλο.

 Τα σκυλιά τελικά απομακρύνθηκαν και η γυναίκα οδηγήθηκε στο Α.Τ Εξαρχείων όπου στη συνέχεια συγκεντρώθηκε κόσμος έξω από αυτό ζητώντας την απελευθέρωσή της. Η γυναίκα που δήλωσε πως κατάγεται από τη Λετονία και είναι 35 ετών αρνήθηκε να υποβάλλει μήνυση εναντίον των αστυνομικών και παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο.
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια