Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ομόφωνα αθώος ο πρώην διοικητής του Αγ. Παντελεήμονα - Τι δηλώνει ο δικηγόρος του για απόφαση και εσωτερικές υποθέσεις

Το bloko.gr έλαβε και δημοσιεύει δήλωση του δικηγόρου Διαμαντή Μπασαρά, ο οποίος εκπροσώπησε ως συνήγορος τον αξιωματικό της ΕΛΑΣ, πρωην διοικητή της
ασφάλειας Αγίου Παντελεήμονα, ο οποίος είχε κατηγορηθεί την περίοδο του μεγάλου εσωτερικού πογκρόμ για την υπόθεση της χρυσής αυγής.



Ο εντολέας μου Αθανάσιος Σκάρας κηρύχθηκε ομόφωνα αθώος από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για τις κατηγορίες της υπεξαγωγής εγγράφων και της παράνομης οπλοκατοχής. Είχε δε προηγηθεί Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, που τον είχε απαλλάξει για σωρεία σοβαροτάτων ποινικών κατηγοριών, λόγω της παντελούς έλλειψης οποιουδήποτε αποδεικτικού στοιχείου σε βάρος του.

Η Ελληνική Δικαιοσύνη προέβη σήμερα στην ηθική αποκατάσταση του αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. κ. Σκάρα και έριξε στον κάλαθο των αχρήστων ακόμη μια ποινική δικογραφία που είχε σχηματισθεί σε βάρος αστυνομικού από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων. Εύχομαι (και) αυτό το δικαστικό χαστούκι να γίνει μάθημα και στο μέλλον να υπάρξει περισσότερη σύνεση και προσοχή… Κι αυτό, διότι η ηθική δικαίωση έρχεται συνήθως αργά, όταν ένας αθώος άνθρωπος αναιτίως έχει φυλακισθεί, έχει διαπομπευθεί και έχει καταστραφεί η καριέρα και η ζωή του. 


Διαμαντής Μπασαράς
Δικηγόρος

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια