Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι δηλώσεις του νέου Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας (βίντεο)

Με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους του αστυνομικού ρεπορτάζ, είχε συνάντηση γνωριμίας σήμερα το πρωί στο γραφείο του στο Αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας, ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτική Ελλάδας, Υποστράτηγος Αδαμάντιος Μητρόπουλος.

 Το βασικό ζήτημα για τον ίδιο, όπως τόνισε είναι οι αστυνομικοί να έχουν ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο προς την κοινωνία.

"Κάνουμε τεράστια προσπάθεια σε αυτό, είμαστε δίπλα στους πολίτες, από την μεγάλη πόλη μέχρι και το πιο απομακρυσμένο χωριό σε κάθε σημείο της Περιφέρειάς μας. Θέλουμε να βελτιώσουμε όσο μπορούμε την καθημερινότητά του".



 Σε ερώτηση του tempo24.gr, σχετικά με την μικροεγκληματικότητα, επεσήμανε πως είναι σημαντικό θέμα και προσπαθεί καθημερινά η Αστυνομία να την αντιμετωπίσει, στο βαθμό που μπορεί να γίνει αυτό.

 Παράλληλα, σχετικά με την αναδιάρθρωση σημείωσε, όπως έχει ήδη γράψει το tempo24.gr μετά τη δημοσίευση της απόφασης σε ΦΕΚ, πως συγχωνεύονται σε τρία με τον κ. Μητρόπουλο να επισημαίνει πως ήδη βρισκόμαστε πολύ κοντά στην υλοποίηση.



Αρχικά θα μεταφερθούν οι υπηρεσίες των υπό συγχώνευση τμημάτων και συγκεκριμένα θα στεγαστούν στο 1ο Α.Τ. στην Ανθούπολη, στο 2ο Α.Τ. στην Ερμού και στο 5ο στην Ταραμπούρα, ενώ παράλληλα εξετάζεται η δυνατότητα ανεύρεσης κτιρίων νέων, ή ακόμα και να γίνει κατασκευή.
Τέλος, για τις ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή και σε ανθρώπινο δυναμικό, σημείωσε πως σαφώς υπάρχουν ελλείψεις αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια