Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δώρο 100 ευρώ στους ένστολους για μεταφορά μισθοδοσίας στην Eurobank

Πελατειακό άνοιγμα στο ένστολο δυναμικό της χώρας (στρατιωτικούς και αστυνομικούς) πραγματοποιεί η Eurobank προσφέροντας δελεαστικά προνόμια για την μεταφορά της μισθοδοσίας
τους στα δικά της γκισέ, με κορυφαίο ένα bonus ύψους 100 ευρώ. Ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για το πολιτικό προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων και των Σωμάτων ασφαλείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόγραμμα της τράπεζας  που αναμένεται να λανσαριστεί άμεσα υπό τον τίτλο «ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΥΜΜΑΧΟΙ», προσφέρει και επιπλέον προνόμια όπως:
▶ Όφελος 5%  από τα καθημερινά έξοδα με τη χρήση της χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας στα πρατήρια καυσίμων ΕΚΟ & σε επιλεγμένα Super Market: ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, Μασούτης, Χαλκιαδάκης.
▶ Προνομιακό επιτόκιο 2% στο λογαριασμό μισθοδοσίας  για τα πρώτα €5.000, για την ενίσχυση του εισοδήματός .
▶ Χρεωστική κάρτα, που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή, στις καθημερινές  αγορές σε πάνω από 7.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, εξαργυρώσιμα σε μελλοντικές αγορές για «χτίσιμο» του αφορολόγητου.
▶ Διευκόλυνση της καθημερινότητάς με αυτόματη και δωρεάν εξόφληση λογαριασμών όπως ΔΕΗ, ΟΤΕ κτλ. μέσω πάγιας εντολής.
▶ Πιστωτική κάρτα με δωρεάν συνδρομή, μειωμένο επιτόκιο κατά 3,50% και πληρωμή οφειλών προς το Δημόσιο σε έως και 12 άτοκες δόσεις.
▶ Άμεση κάλυψη με μετρητά σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, μέσω της δυνατότητας υπερανάληψης, με τα πρώτα €150 κάθε μήνα άτοκα.
▶ Προσωπικό δάνειο με μειωμένο επιτόκιο κατά 3,50%.
▶ Ασφάλιση αυτοκινήτου με έκπτωση έως και 17% & Ασφάλιση κατοικίας Sweet Home Smart με έκπτωση έως και 25%.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα υποκαταστήματα της Eurobank.
πηγή: kosmoslarissa.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια