Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

O νέος Λιμενάρχης Ηρακλείου

Ο Αντιπλοίαρχος (ΛΣ) Ευθύμιος Δουβής, θα είναι εκείνος που τις επόμενες ημέρες θα αναλάβει τα ηνία του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου. 


Ο 42χρονος Αξιωματικός που μέχρι και σήμερα ασκεί τα καθήκοντα του Διοικητή της Λιμενικής Αστυνομίας στο Ηράκλειο, αναλαμβάνει καθήκοντα την ερχόμενη Παρασκευή 3 Μαρτίου μετά από τελετή παράδοσης - παραλαβής που θα γίνει ανάμεσα σε εκείνον και τον προκάτοχό του, Πλοίαρχο Δημήτρη Σαϊτάκη.
Είναι η φυσιολογική ροή των πραγμάτων, σχολιάζει ο ίδιος μιλώντας στο ekriti.gr και δεν κρύβει την ικανοποίηση αλλά και τη χαρά του για τη νέα θέση που πρόκειται να αναλάβει. Υπάρχει η γνώση, ο χώρος είναι ήδη γνωστός, με γνωρίζουν οι συνεργάτες μου και αυτό είναι κάτι που γεμίζει με χαρά, λέει ο κ. Δουβής.
Μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για Σώμα το οποίο υπηρετεί όλα αυτά τα χρόνια, αναφέρει ότι το Λιμενικό είναι πάντα κοντά στους πολίτες και καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για την επίλυση σοβαρών ζητημάτων.
Ερωτηθείς για το αν υπάρχει κι άλλος Αξιωματικός της σειράς του ή κοντά στην ηλικία του που να έχει αναλάβει καθήκοντα Λιμενάρχη, ο Αντιπλοίαρχος απαντά ότι "Δεν υπάρχει, τουλάχιστον από τη σειρά μου, άλλος αξιωματικός που να έχει αναλάβει τη Διοίκηση Κεντρικού Λιμεναρχείου".
Η αλλαγή σκυτάλης στο τιμόνι του Κεντρικού Λιμεναρχείο Ηρακλείου, γίνεται γιατί ο μέχρι πρότινος Λιμενάρχης, Πλοίαρχος Δημήτρης Σαϊτάκης αποστρατεύεται μετά από αρκετά χρόνια στο Σώμα αφήνωντας πίσω του σημαντική παρακαταθήκη, τόσο σε συνδικαλιστικό επίπεδο - μιας και είναι Πρόεδρος στην Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος - όσο και σε επιχειρησιακό αφού το διάστημα όπου διετέλεσε λιμενάρχης αλλά και Γενικός Περιφερειακός Διοικητής (για ένα χρόνο), κλήθηκε να αντιμετωπίσει σοβαρές υποθέσεις, όπως μεταναστευτικό και άλλες. 
Στην αποστρατεία οδηγούνται κι άλλοι ικανοί αξιωματικοί από το Ηράκλειο όπως ο υπολιμενάρχης Ηρακλείου, Γιώργος Βερυκοκίδης, ο Διοικητής του Λιμενικού Τμήματος Βασίλης Καψής αλλά και ο Γιώργος Κατσαμάνης, προϊστάμενος Τομέα Ναυτολογίας του ΚΛΗ. 
ekriti.gr - Γιώργος Ι. Παπαδάκης


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια