Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

O χορός της Ενωσης Κεφαλονιάς - Ιθάκης

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ετήσια χοροεσπερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κεφαλληνίας & Ιθάκης, που έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων Capitol στο Φανάρι. 



Πλήθος κόσμου αλλά και εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας έδωσαν το παρών, στηρίζοντας την Ένωση αλλά και το δύσκολο έργο τους. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν μουσικοχορευτικά event που ικανοποίησαν και με το παραπάνω τους παρευρισκόμενους. 

Ο Θωμάς Βουτσινάς στις μουσικές επιλογές και αργότερα ζωντανή μουσική με σαξόφωνο σε Jazz ρυθμούς. Ενώ η σχολή χορού της Όλγας Γαλιατσάτου "Art and Style" Dance Studio παρουσίασε ένα όμορφο tango. Ο πρόεδρος της Ένωσης, Κώστας Γρηγορόπουλος, που είχε αναλάβει και την διοργάνωση, ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και μια ασφαλής χρονιά, καλοσωρίζοντας τον νέο Αστυνομικό Δ/ντή Κεφαλονιάς κο Χρήστο Μαζαρακιώτη. 

Ο κος Μαζαρακιώτης στον σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε ότι θέλει ο κόσμος να αισθανεται ασφαλής και προς αυτό τον δρόμο δουλεύουν καθημερινά. Ανάμεσα στο κοινό ξεχωρίσαμε και τον πρώην Αστυνομικό Διευθυντή Κεφαλονιάς, κο Παναγιώτη Φιλίππου.  

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο Γιάννης Βαρούχας, εκπροσωπώντας τη Βουλευτή Α. Θεοπεφτάτου, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης, ο Αντιδήμαρχος Παλικής Αλέξης Μοσχονάς, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλος Μιχαλάτος μαζί με τον σύμβουλο της παράταξής του Διονύση Αραβαντινό και άλλοι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκισης. Ακολούθησε πλούσια λαχειοφόρος αγορά με δώρα. Και του χρόνου! 











Πηγή: www.inkefalonia.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια