Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ρουβίκωνας: Mediaκες "παρεξηγήσεις" για την εισβολή Ρουβίκωνα στο υπουργείο εργασίας - Η γραμματέας ρωτούσε αν θέλουν ραντεβού με τον ... υπουργό!!!

Αναδημοσίευση

Στις 30/1 η συλλογικότητά μας εισέβαλε στο υπουργείο εργασίας σε μια παρέμβαση που στόχο είχε
να αναδείξει και να καταγγείλει τις πολιτικές που εφαρμόζονται κατα κύριο λόγο στο ζήτημα της κοινωνικής ασφάλισης και των συντάξεων.

Τα καθεστωτικά μέσα προσπάθησαν να υποβαθμίσουν την κίνησή μας λέγοντας ότι τελικά αποτράπηκε η είσοδός μας στο υπουργικό γραφείο.  Αυτό είναι ψέμα, απο τα συνηθισμένα ψέματα που συχνά, ιδίως τον τελευταίο καιρό, διασπείρονται απο τα media και στόχο έχουν είτε να υποβαθμίσουν (όπως σε αυτή την περίπτωση), είτε να αφήσουν σκιές (όπως στην περίπτωση του άρθρου του Λαμπρόπουλου στο Βήμα) στις αντικαθεστωτικές δράσεις.

Στο γραφείο του υπουργού καταφέραμε με ευρηματικό τρόπο  και μπήκαμε και όχι μόνο σε εκείνο το τμήμα του υπουργείου έγιναν οι προσαγωγές μας, αλλά όπως επιβεβαιώνει και δημοσίευμα  www.documentonews.gr, διακόπηκε σύσκεψη που βρισκόταν σε εξέλιξη, ανάμεσα στον υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο και εκπροσώπους των εργαζομένων των Ασφαλιστικών Ταμείων.
Η πολεμική της άλλης πλευράς παίρνει διάφορες μορφές. Ο ανταρτοπόλεμος με ψεύδη στις λεπτομέρειες της περιγραφής των γεγονοτων, στους τίτλους ή σε φράσεις κλειδιά, είναι μια ύπουλη όσο και ενεργή τακτική. Είναι πολιτική της συλλογικότητάς μας να μην αφήνουμε τίποτα να πέσει κάτω. Κι έτσι θα συνεχίσουμε.

Για του λόγου το αληθές όσων λέμε δείτε το βίντεο





athens.indymedia.org
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια