Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δεκάδες κιλά ηρωίνης θαμμένα στην Κερατέα σε "καβάτζα-οχυρό"

Σε δοχεία, σακούλες, ακόμα και σε κάλτσες έκρυβαν ηρωίνη και κέρδη τα μέλη κυκλώματος εισαγωγής-νόθευσης-διακίνησης ναρκωτικών, που εξάρθρωσαν οι αρχές με τις συλλήψεις έξι
ατόμων, ανάμεσά τους και δύο ανήλικοι.

Τα μέλη της σπείρας, με "εγκέφαλο" έναν 32χρονο από την Αλβανία, ο οποίος αναζητείται, είχαν μετατρέψει το οικόπεδο της Κερατέας σε οχυρό.


Τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, στις έρευνές τους διαπίστωσαν ότι είχαν εγκαταστήσει κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να βλέπουν τις κινήσεις πεζών και οχημάτων σε μεγάλη απόσταση από το οικόπεδο, με αποτέλεσμα να είναι μία από τις πιο καλά φυλασσόμενες "καβάτζες", που έχουν βρει μέχρι τώρα.


Οι αστυνομικοί συνέλαβαν πρώτα κάποιους αγοραστές του κυκλώματος και ύστερα οργάνωσαν την επιχείρηση εφόδου τους με προσοχή, καθώς είχαν πληροφορίες ότι οι ναρκέμποροι ήταν οπλισμένοι.

Στις έρευνές τους εντόπισαν περισσότερα από 65 κιλά ηρωίνης, 113 κιλά σκόνης -άγνωστης χημικής σύνθεσης- που χρησιμοποιούσαν για τη νόθευση τής ναρκωτικής ουσίας, περισσότερα από 95.000 ευρώ και όλα τα απαραίτητα "εργαλεία" για την επανατυποποίηση της ηρωίνης.


Υπολογίζεται ότι τα κέρδη του κυκλώματος ξεπερνούν τα επτακόσιες χιλιάδες ευρώ.

Μανώλης Ασαριώτης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια