Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τι έδειξε η έρευνα για το ζωύφιο στη λέσχη της ΓΑΔΑ

Δεν φαίνεται να προκύπτει -σύμφωνα με αρμόδιους αξιωματικούς- έστω και ως αποχρώσα ένδειξη ότι η φωτογραφία με το ζωύφιο σε μερίδα φαγητού που απαθανάτισε αναγνώστης του
bloko.gr και μας την κοινοποίησε, προέρχεται από τη λέσχη της ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με την εσωτερική έρευνα που έγινε, διαπιστώθηκε πρώτον ότι οι φωτογραφίες δεν προέρχονται μέσα από τη λέσχη αλλά πρόκειται για πακέτο, που όπως υποστηρίζεται και ομολογουμένως βάσιμα, θα μπορούσε να προέρχεται από οπουδήποτε.

Στο δεύτερο συστατικό στοιχείο που εστιάζονται οι της εστίασης, είναι πως δεν υπήρχε έστω και ένα σχόλιο αρνητικό για τη λέσχη της ΓΑΔΑ και όπως λέγεται, αν επρόκειτο για πραγματικό γεγονός που απηχεί μια κατάσταση παθογενή κι επαναλαμβανόμενη, θα υπήρχε "καταιονισμός" αρνητικών επισημάνσεων κάτι που δεν υπήρξε.

Σύμφωνα με τα ίδια στελέχη, το φαγητό της ΓΑΔΑ είναι υψηλής ποιότητας, ελεγμένο και δεν γίνεται "ανακύκλωση" μαγειρεμένων τροφίμων για την επόμενη ημέρα. Καταβάλλεται προσπάθεια να εμπλουτιστεί το μενού, ενώ επίσης, δίνεται έμφαση στην καθαριότητα χώρου, "αμφιτρυόνων" και προσωπικού και όπως καταλήγουν, επίκεινται εξωραϊστικές παρεμβάσεις προκειμένου η αίθουσα ν' αποκτήσει φιλική όψη προς τους σιτιζόμενους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια