Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Παραλογισμός στην ΕΛΑΣ για τους ληστές των χρηματοκιβωτίων

Σε απίστευτο θρίλερ ακραίου παραλογισμού με υπερβολική δόση γραφειοκρατίας, εξελίσσεται  η  ληστρική επιδρομή της συμμορίας των ληστών που τα ξημερώματα  της περασμένης
Τετάρτης, μπούκαρε διαδοχικά σε δύο μεγάλες βιομηχανίες στα Οινόφυτα. Αιτία του κακού είναι το κλεμμένο τζιπ που χρησιμοποίησαν οι ληστές, το οποίο στη συνέχεια εγκατέλειψαν και πυρπόλησαν κυριολεκτικά στη μέση του δρόμο, για να εξαφανίσουν δακτυλικά αποτυπώματα και ίχνη DNA.
Για την φωτιά στο αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε σε ένα δρόμο στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, ειδοποιήθηκε χαράματα η πυροσβεστική και στη συνέχεια η ασφάλεια και το εγκληματολογικό. Η πυροσβεστική έσβησε τη φωτιά, η ασφάλεια διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητο είχε χρησιμοποιηθεί από τους ληστές και η σήμανση κατέφθασε αλλά όπως ήταν επόμενο δεν βρήκε αξιοποιήσιμα ίχνη στα αποκαΐδια.
Ως εδώ όλα καλά. Μέχρι τη στιγμή που όλες αυτές οι υπηρεσίας, αφού έκαναν ή δεν έκαναν όπως θα ήθελαν τη δουλειά τους,  έφυγαν όπως ακριβώς ήρθαν,  εγκαταλείποντας το καμένο αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου, όπως ακριβώς το βρήκαν!!!
Επί τρεις ολόκληρες μέρες λοιπόν το μεταλλικό κουφάρι βρίσκεται κυριολεκτικά καταμεσής του δρόμου μέρα και νύχτα, με ότι αυτό συνεπάγεται για την οδική ασφάλεια των διερχόμενων πολιτών.
Κάπου εδώ  αρχίζει ο πλήρης γραφειοκρατικός παραλογισμός της πολιτείας αλλά και ο  απίστευτος Γολγοθάς των αστυνομικών της Άμεσης Δράσης, που κάθε τρεις και λίγο δέχονται τηλεφωνήματα από σαστισμένους οδηγούς οι οποίοι βλέπουν ξαφνικά μπροστά τους ένα θανάσιμο εμπόδιο!
Πρωί, μεσημέρι και βράδυ λοιπόν, ένα περιπολικό καλείται από το κέντρο της Άμεσης Δράσης και είναι υποχρεωμένο να πάει στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, γιατί κανείς δεν μπήκε στον κόπο να απομακρύνει το καμένο αυτοκίνητο.  Έστω να το τραβήξει στην άκρη του δρόμου.
Σου λέει, εμείς ως Αστυνομικές Αρχές, ειδοποιήσαμε τον ιδιοκτήτη ο οποίος είναι υποχρεωμένος να παραλάβει το κλεμμένο και καμένο αυτοκίνητό του. Κι αν ο ιδιοκτήτης δεν έχει λεφτά να πληρώσει το γερανό, κι αν έστω δε το θέλει;
Τότε τι ακριβώς θα γίνει;  Θα παραμείνει εσαεί κλειστός ο δρόμος , ή θα περιμένουμε να σκοτωθεί κάποιος ανυποψίαστος οδηγός;
Και τότε τι, θα συλλάβει τότε η Τροχαία το ιδιοκτήτη, ως τι, και με ποια κατηγορία, ότι οι ληστές για παράδειγμα, πάρκαραν παράνομα και έκαψαν στη μέση του δρόμου το αυτοκίνητό του που πρώτα του το είχαν κλέψει;
Ο τέλειος παραλογισμός!
Χτες αργά το βράδυ κατά τις 11 η ώρα,  ακόμη ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης κλήθηκε να πάει  για πολλοστή  φορά στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, μετά από τηλεφώνημα ενός οδηγού, που λίγο έλειψε να σκοτωθεί. Αυτή τη φορά ωστόσο απασχολήθηκε την ίδια ώρα ακόμη ένα περιπολικό που πήγε στη Νέα Φιλαδέλφεια, προς αναζήτηση του ιδιοκτήτη με την θερμή παράκληση να το μετακινήσει. Νωρίς σήμερα το πρωί ακόμη ένα περιπολικό ξαναπήγε στην Ιπποκράτειο Πολιτεία!!!
Σε μια αστυνομία με τεράστιες ελλείψεις σε ετοιμοπόλεμα περιπολικά, με τεράστια ζητήματα αστυνόμευσης και ανοιχτά όλα τα μέτωπα της εγκληματικότητας, υπάρχει η πολυτέλεια ως φαίνεται, σε εργατοώρες, καύσιμα, οχήματα και έμψυχο δυναμικό να απασχολούνται νυχθημερόν με ένα καμένο αυτοκίνητο στο πουθενά!
Κι όλα αυτά γιατί, όλοι οι προηγούμενοι που πήγαν από την πρώτη στιγμή,  δεν μπήκαν στον κόπο, όχι να το μεταφέρουν αλλά έστω να το τραβήξουν στην άκρη του δρόμου για να μη σκοτωθεί κόσμος.
Οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά κι έφυγαν, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας πήγαν, διαπίστωσαν ότι ήταν το αυτοκίνητο της ληστείας κι έφυγαν, η σήμανση πήγε, δεν μπόρεσε να βρει κάτι στα αποκαΐδια και επίσης έφυγε.
ΥΓ.
Το πρωί διαπιστώθηκε ότι από τα Βόρεια προάστια έκλεψαν άλλο ένα παρόμοιο αυτοκίνητο της σειράς 5 από τα Βόρεια προάστια ενισχύοντας τους φόβους της αστυνομίας για νέα ληστρική επιδρομή της αδίστακτης συμμορίας.  Λες αυτό να αποφασίσουν να το κάψουν στη μέση της εθνικής οδού;
Και τότε τι;
Τύφλα να χουν τα μπλόκα των αγροτών.

 Εδώ να δεις τι σημαίνει  «καμένο» μπλόκο!

Του Βάϊου Σύρρου - δημοσιογράφου στο Star Channel

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια