Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δωμάτιο θυμού - Η νέα τάση για ... εκτόνωση

Σκεφτείτε για λίγο πόσες φορές πάνω στα νεύρα σας νιώσατε την ανάγκη να σπάσετε κάτι. Ένα πιάτο, ένα τασάκι, την τηλεόραση, το κινητό σας ή ακόμη και τον υπολογιστή σας. Ασφαλώς η
ανάγκη να σπάσεις κάτι δεν είναι δείγμα εκνευρισμού μόνο αλλά είναι κι ένας τρόπος εκτόνωσης, ίσως και διασκέδασης.
Λίγο η πολύβουη πόλη που ζούμε, λίγο το άγχος που μας κατακλύζει καθημερινά, λίγο ίσως οι συνεργάτες στη δουλειά μας έχουν ωθήσει λίγο πολύ όλους να αισθανθούμε την ανάγκη να μπούμε σπίτι και να σπάσουμε ότι βρούμε μπροστά μας.
Το σπάσιμο αντικειμένων δεν είναι μόνο μέσο ξεσπάσματος αλλά κι ένας τρόπος διασκέδασης (είτε έχεις νεύρα, είτε όχι).
Αυτό λοιπόν σκέφτηκαν Ελένη Δρίβα και ο Σπύρος Τρικαλιώτης και, έπειτα από ένα ταξίδι στην Αργεντινή που τους έβαλε ιδέες, δημιούργησαν έναν τέτοιο χώρο.
Έτσι, σε έναν πολυσύχναστο δρόμο στην περιοχή του Ψυρρή, σε ένα υπόγειο μαγαζί της οδού Πιττάκη, η Ελένη και ο Σπύρος δημιούργησαν με πολύ μεράκι και χιούμορ έναν χώρο, όπου κάθε Αθηναίος μπορεί να περάσει καλά, κάνοντάς τα πάντα «γυαλιά καρφιά».
Όπως λένε και οι ίδιοι ο αριθμός έξι της οδού Πιττάκη είναι ένας χώρος στον οποίο «Έρχεσαι, σπας, ξεσπάς».
Κατεβαίνοντας την πράσινη σκάλα του μαγαζιού, θα σε καλωσορίσουν με χαμόγελο η Ελένη και ο Σπύρος ενώ στα δεξιά σου συναντάς δύο ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια, το ένα με έναν στόχο στον τοίχο και το άλλο ζωγραφισμένο σαν ένα διαμέρισμα.

Ευθεία μπροστά θα δεις στοιβαγμένες δεκάδες τηλεοράσεις ενώ λίγο πιο δίπλα εκατοντάδες μπουκάλια, πληκτρολόγια, κινητά, εκτυπωτές και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς έτοιμα να τα κάνει λίμπα.


cnn.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια