Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δείτε φωτογραφίες από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση - Τί λέει η ανακοίνωση τού Κόμματος

Μολότοφ και πέτρες εκτόξευσαν πάνω από 25 άγνωστοι στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Κουμουνδούρου, γύρω στις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής. Oι τέσσερις μολότοφ έπεσαν στην
είσοδο του κτηρίου, όπου υπάρχει φρουρός, καθώς και προς την Ομάδας ΔΙΑΣ που περιπολεί τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν τραυματίες.
Από τις πέτρες και τις μολότοφ προκλήθηκαν ζημιές στην τζαμαρία του κτηρίου, καθώς και σε δύο σταθμευμένα έξω από αυτό οχήματα.
Οι δράστες, που ήταν ντυμένοι μασκαράδες, εμφανίστηκαν από την οδό Πειραιώς.
ΣΥΡΙΖΑ - γραφεία - επίθεση - μολότοφ
ΣΥΡΙΖΑ - γραφεία - επίθεση - μολότοφ
ΣΥΡΙΖΑ - γραφεία - επίθεση - μολότοφ 
Οι φωτιές σβήστηκαν από την αστυνομική δύναμη που βρίσκεται στο σημείο, πριν πάρουν μεγάλες διαστάσεις

ΣΥΡΙΖΑ: πλήγμα κατά της Δημοκρατίας η δολοφονική επίθεση στα γραφεία μας

«Η σημερινή δολοφονική επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πλήγμα κατά της Δημοκρατίας», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ λίγο μετά την επίθεση στα κεντρικά του γραφεία.
ΣΥΡΙΖΑ - γραφεία - επίθεση - μολότοφ
«Οι τραμπούκοι που δεν δίστασαν καν να θέσουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, δεν έχουν καμία σχέση ούτε με το λαϊκό κίνημα ούτε με οποιαδήποτε ιδεολογία.  Πρόκειται για ανθρώπους του υποκόσμου, απόλυτα περιθωριοποιημένους», σημειώνεται.
«Δεν πρόκειται να φοβηθούμε, δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε. Θα συνεχίσουμε αταλάντευτοι τον αγώνα μας  απέναντι στη διαπλοκή,  τα κάθε είδους συμφέροντα, για την υπεράσπιση των πιο αδύναμων», καταλήγει η ανακοίνωση.
ΣΥΡΙΖΑ - γραφεία - επίθεση - μολότοφ
Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 21 προσαγωγές υπόπτων.

antenna.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια