Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μάλια:Θρίλερ με σκελετό που βρέθηκε σε πηγάδι - Πρόκειται για Βρετανό τουρίστα;

Μέσα σ’ ένα κτίσμα ήταν το πηγάδι όπου βρέθηκε χθες ο ανθρώπινος σκελετός στα Μάλια σημαίνοντας συναγερμό στις αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πριν δύο μήνες περίπου ο ιδιοκτήτης του χωραφιού αποφάσισε να απομονώσει το πηγάδι που υπήρχε στον χώρο του χτίζοντας ένα οίκημα.

Όταν άρχισαν να βγάζουν τα λασπωμένα νερά αντίκρισαν έντρομοι τον ανθρώπινο σκελετό και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Οι άνδρες της αστυνομίας, παρουσία και του ιατροδικαστή, ξεκίνησαν την περισυλλογή των οστών. Μέχρι και χθες το απόγευμα – όπου και διακόπηκαν οι έρευνες εξαιτίας του ότι άρχισε να νυχτώνει – είχαν καταφέρει να συλλέξουν το 80% του ανθρώπινου σκελετού, συμπεριλαμβανομένου και του κρανίου.
Τα οστά βρίσκονται στα χέρια των ιατροδικαστών που έχουν ήδη ξεκινήσει τις εξετάσεις προκειμένου να ρίξουν φως στην… υπόθεση.
Μέσα στο πηγάδι, εκτός από τα οστά βρέθηκε μία φωτογραφική μηχανή – μίας χρήσης – αλλά και μία ζώνη.
Σήμερα οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον με τους αστυνομικούς να «χτενίζουν» σπιθαμή προς σπιθαμή τόσο το ίδιο το πηγάδι όσο και την γύρω περιοχή για να συλλέξουν όσα περισσότερα στοιχεία μπορούν.

Εξετάζουν και το ενδεχόμενο ν’ ανήκει στον Βρετανό τουρίστα


Ήδη από χθες άνδρες της αστυνομίας έχουν… ανοίξει όλους τους φακέλους που αφορούν αγνοούμενους στην Κρήτη.

Ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζονται είναι ο ανθρώπινος σκελετός ν’ ανήκει στον 20χρονο Βρετανό τουρίστα, Στίβεν Κουκ, ο οποίος ήρθε για διακοπές στα Μάλια το φθινόπωρο του 2005 κι έκτοτε έχουν χαθεί τα ίχνη του.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, τον νεαρό άνδρα είδε τελευταία φορά ο ιδιοκτήτης ενός μπαρ της περιοχής έξω από μία παμπ, όπου διασκέδαζε με τους φίλους του.
Σύμφωνα με μάρτυρες, ζητούσε πληροφορίες για το πώς θα επιστρέψει στο ξενοδοχείο του. Οι έρευνες των αρχών δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια