Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δείτε ποιοι θα φορέσουν σήμερα το κόκκινο γιλέκο ως πωλητές της «Σχεδίας» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη


Επώνυμοι και διάσημοι Έλληνες ηθοποιοί, τραγουδιστές, συγγραφείς και άλλοι επαγγελματίες θα φορέσουν σήμερα το κόκκινο γιλέκο των πωλητών της «Σχεδίας» για μία ώρα, ξεκινώντας στις 12:00 σε διάφορα σημεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.

Με αυτόν τον τρόπο στέλνουν το δικό τους μήνυμα κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα, με τη συμμετοχή του περιοδικού δρόμου «Σχεδία» και διοργανώνεται στο πλαίσιο των δράσεων της Διεθνούς Εβδομάδας Πωλητών Περιοδικών Δρόμου (International Vendors Week), η οποία κάθε χρόνο λαμβάνει χώρα την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

Στην Αθήνα, ως πωλητές της «Σχεδίας» θα συναντήσουμε τους  συγγραφείς Αύγουστο Κορτώ (στη λαϊκή αγορά των Εξαρχείων επί της οδού Καλλιδρομίου) και Βασίλη Αλεξάκη (πλατεία Κολωνακίου), την τραγουδίστρια Μαριέττα Φαφούτη (πλατεία Καπνικαρέας), τους ηθοποιούς Γιουλίκα Σκαφιδά (Μετρό Ακρόπολης), Αλεξάνδρα Αϊδίνη (πλατεία Κοραή), Θεοδώρα Τζήμου (Βουκουρεστίου), Γιάννη Στάνκογλου (Ερμού) και Χρήστο Λούλη (πλατεία Μοναστηρακίου), τους σεφ Ηλία Μαμαλάκη (Σύνταγμα) και Βασίλη Καλλίδη (Βαρβάκειος Αγορά) και τον καλλιτέχνη Γιώργο Mαυρίδη (πλατεία Αγίας Ειρήνης).

Στη Θεσσαλονίκη, την ίδια ώρα, θα περιμένουν το κοινό, ο Γιάννης Σερβετάς από τους Ράδιο Αρβύλα (Τσιμισκή και Αγ. Σοφίας), η ηθοποιός Γιολάντα Μπαλαούρα (πλατεία Αγίας Σοφίας), ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και διάσημος πιανίστας Γιώργος Λαζαρίδης (Τσιμισκή και Καρόλου Ντηλ) και οι δημοσιογράφοι Κωστής Ζαφειράκης (Τσιμισική και Αριστοτέλους), Νικόλ Καζαντζίδου (Τσιμισκή και Π. Μελά), Ευθύμιος Σαββάκης (Τσιμισκή και Π.Π. Γερμανού) και Στέφανος Τσιτσόπουλος (Τσιμισκή και Κομνηνών).

Το παρών θα δώσει μέσω διαδικτύου και ο παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος.



Πηγή: now24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια