Κάλεσμα των πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας στην πανελλαδική ένστολη διαμαρτυρία

Η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας καλεί όλους τους μόνιμους, πενταετής  και εποχικούς συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή στην
ένστολη πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα- πλατεία Συντάγματος την Τετάρτη 22η Φεβρουαρίου 2017 και Ω/17:00΄.

      Ο αγώνας πρέπει να δοθεί:

1.     Για να εφαρμοστεί ένα οργανόγραμμα κατανομής του προσωπικού που να ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες της εκάστοτε υπηρεσίας.
2.     Για να δοθεί επιτέλους λύση για τους συναδέλφους Π.Π.Υ. οι οποίοι εμπαίζονται ασύστολα, παρατείνοντας την αγωνία στους ίδιους και στις οικογένειές τους.
3.     Για να εφαρμοστεί η απόφαση του Σ.τ.Ε για την αποκατάσταση των μισθολογικών αδικιών.
4.     Για να εφαρμοστεί επιτέλους μια αναδιοργάνωση του Π.Σ. που να έχει και πρακτικά οφέλη για την πλειοψηφία του προσωπικού.
5.     Για να εφαρμοστεί η αρχή της ισότητας μεταξύ του πυροσβεστικού προσωπικού και να σταματήσει η ύπαρξη υπαλλήλων διαφόρων ταχυτήτων.
 
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ


Τις προσεχείς μέρες θα ακολουθήσει ανακοίνωση όπου θα περιγράφεται το σημείο και η ώρα αναχωρήσεις των ενδιαφερόμενων συναδέλφων.         Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ          Αμανατίδης Χαράλαμπος
                                                                        
Με    Τιμή      
Για το  Δ.Σ                             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Τσαλής Δημήτριος