Ο αστυνομικός του Σώρα - Οπαδός, σωματοφύλακας, δωδεκαθεϊστής και αντισημιτισμός

Ο Αρτέμης Σώρας κατά πως φαίνεται έχει φαν και μέσα στην αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, -προερχόμενες από αναγνώστη- ο αστυνομικός που
υπηρετεί σε τμήμα τροχαίας της Αττικής, έχει απαθανατιστεί σε διάφορα βίντεο τα οποία μας κοινοποιήθηκαν ως φύλακας άγγελος - σωματοφύλακας του ... μεγάλου εθνικού ευεργέτη με το καταπίστευμα χωρίς αντίκρισμα.

Εκτός από την φυσική παρουσία του στο πλευρό του διαβόητου διασώστη σε διάφορες εμφανίσεις του Σώρα όπως μεταξύ άλλων στην ... ορκομωσία Ελλήνων στο Ναύπλιο και σε βίντεο με τίτλο Αρχιεπίσκοπος και Σώρας, το facebook του αστυνομικού είναι κατάφορτο με αναρτήσεις δικές ή φίλων του ιδρυτή της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις».


Παραθέτουμε έα μικρό ανθολόγιο φωτογραφιών, βίντεο και κειμένων που υπάρχουν στο προφίλ του, μεταξύ των οποίων και αρκετά "μνημεία" αντισημιτισμούΦωτογραφία του Ευάγγελος Ηρακλείδης.Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ - ΚΥΡΙΟΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΜΕ ΕΒΡΑΙΚΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ:
ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ:
«Εγώ είμαι ο Θεός του πατρός σου, ο Θεός του Αβραάμ, ο Θεός του Ισαάκ, και ο Θεός του Ιακώβ» (ΈΞΟΔΟΣ Γ΄ 6)
ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩ :
«Η πόλις του Κυρίου, η Σιών του Αγίου Ισραήλ» (Ησαΐας Ξ΄ 14).
ΤΙ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ:
«Είμαι ζηλότυπος δια την Σιών εν ζηλοτυπία μεγάλη, και είμαι ζηλότυπος δι΄ αυτήν εν οργή μεγάλη» (Ζαχαρίας Η΄ 2).
ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΩ ΕΧΘΡΟΥΣ:
«Και εξεγείρω τα τέκνα σου Σιών κατά των τέκνων σου Ελλάς» (Ζαχαρίας Θ 13-14)


ΛΙΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ !!!!!!!
ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ
Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ.ΚΩ
ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΦΕΚ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ
======================
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΚΩ.
ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΑΠΕΥΘΗΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΨΥΡΙΖΑ Κ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΚΩP... N....: ΤΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΤΑ ΠΡΑΚΑΤΗΚΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ .....ΤΗΝ ΥΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΤΙ ?

"Αφορολόγητοι οι Εβραίοι (από το '78) στην ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΗ Ελλαδα?? Δεν το'δε κανείς τόσα χρόνια?? Γι'αυτόν τον ρατσισμό γιατί δεν μιλάει κανείς??"Αυτό το ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ το ξέρατε;
ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΜΕΧΡΙ και το ΦΕΚ.


Φωτογραφία του Vasilis Theodoropoulos. ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΕΣ?????
ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ???
ΤΕΛΙΚΑ........ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!
ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
 13423815_10209899105653364_1079447049774561817_n
 ΡΟΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΑΣ !!!Φωτογραφία του Vasilis Theodoropoulos.ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΩΣ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ , ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ , ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ , ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ Κ.Λ.Π ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΓΝΩΣΕΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ. ΑΥΤΗ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΕΤΥΠΩΘΗ ΣΕ ΑΠΕΙΡΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΔΙΑΣΠΑΡΤΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ.
Ο «ΕΚΛΕΚΤΟΣ» – «ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ» ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΕ 1.600 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΥΓΓΡΑΨΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 25 ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ¨ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ» ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΗΝ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ. ΑΥΤΟΣ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.

.