Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Απομακρύνθηκε ο επικεφαλής της ΟΠΚΕ; Θα το βρείτε μπροστά σας

Απομακρύνθηκε ο επικεφαλής μιας ομάδας ΟΠΚΕ που διέλυσε επικίνδυνους αγώνες με τεράστια επιτυχία και πολλές συλλήψεις αλλά και ταυτόχρονο χτύπημα όσον
αφορά τα παράνομα στοιχήματα, την ασφάλεια πολιτών αλλά και αυτών που, παρανόμως, συμμετέχουν στις θανατηφόρες κόντρες. Γιατί?

Γιατί τους συνέλαβαν ενώ αντιστέκονταν και πετούσαν φρεάτια σε Αστυνομικούς και χτυπούσαν τους συναδέλφους, και εκείνοι έκαναν αυτό που κάνουν οι Αστυνομίες ανά τον κόσμο. Εδώ η ευθύνη βαραίνει την άμεση σε αυτούς φυσική ηγεσία, γιατί για την πολιτική δεν το συζητώ. Συγχαρητήρια!!!!! Μετά την συμπαράσταση στον "λαό" των Εξαρχείων και τους δολοφόνους μετανάστες και μη που αποφυλακίζετε, παρέχετε προστασία σε παράνομους στοιχηματζήδες και κυνηγάτε τους ανθρώπους που προστατεύουν τον πολίτη.

Πανω από όλα όμως γαλουχείτε μια γενιά Αστυνομικών, με αξίες, την προσπάθειά τους να πάνε σε "καβατζουπηρεσίες" ή να είναι 25αρηδες και να κουβαλάνε τη βαλίτσα των πολιτικών και να πιστεύουν πως Αστυνομία είναι το μούσι και το σκουλαρίκι. Αυτά θα τα βρείτε μπροστά σας εσείς και Δυστυχώς και όλη η Ελλάδα!!!!!


Κείμενο του Χρήστου Κονταρίδη, αντιστράτηγου ε.α.
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια